Dessert

headerdessert

Dessertbuffet à € 12,50 per persoon

Bombe van citroen met amarene kersen
Tira misu
Mousse van caramel
Tarte tatin
Bavarois van frambozen
Omelet Siberienne
Diverse soorten ambachtelijk ijs
(Uitbreiding met vers fruit is mogelijk voor een meerprijs van € 2,00 per persoon)

Dessertbuffet in glas à 14,00 per persoon

Diverse desserts,verkrijgbaar vanaf buffet en in glaasjes geserveerd
Mousse van mokka en caramel met gesuikerde amandelen
Hangop met honing, kaneel en vers fruit
Bavarois van sinaasappel met siroop van aardbeienlikeur
Crème van citrus en vanille met schotsen van witte chocola
Compote van appel en ananas met chocolade
Omelette siberienne
Diverse ambachtelijke ijssoorten

Bij de buffetten hanteren we een minimum van 25 personen

Wij kunnen uw gasten ook een dessert in glas serveren. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld de volgende mogelijkheden;

Mousse van witte en bruine chocolade met fruitgarnituur van het seizoen en een chocolade stengel
of
Verse salade van ananas en Canthaloupe meloen met een hangende room van balsamico

€ 6,50 per glas