Wild en Bierdiner

21
Nov 2017
Dinsdag

Wild en Bierdiner

In samenwerking met Slijterij Het Plein & wildleverancier W&G Brinkhorst organiseert Residence Rhenen het
Wild & Bierdiner op dinsdag 21 november 2017.

Niet alleen wijn, ook Bier smaakt goed bij Wild!

U wordt ontvangen om 18.30 uur met een amuse en een eerste bier. Aansluitend wordt er een 4-gangen diner in combinatie met diverse bieren gepresenteerd. Het hoofdgerecht wordt in de vorm van Live Cooking gepresenteerd. Onder leiding van een Biersommelier & een Wildspecialist wordt u meegenomen in de wereld van Wild & Bier.

Bier geniet een groeiend respect en door de opkomst van microbrouwerijen is de keuze aan bier overweldigend groot. U als gast verrassen met iets wat u nog niet kent staat centraal in deze avond! De keukenbrigade van Residence Rhenen zal ook bier verwerken in de gerechten, wat resulteert in fantastische wildgerechten!

Het menu tijdens het Wild & Bierdiner

Amuse
Mini kroket van ’t hert | mosterdmayonaise

Voorgerecht in 3-voud
Paté en croû­te | cranberry compote
Pastrami van hert | beukenzwam | dressing Pedro Ximinez
Rouleau gerookte ganzenborst | mousse van gevogelte | truffelcréme

Soep
Crème soep van cépes | crostini | paddenstoelen tapenade

Hoofdgerecht Live Cooking
Wildstoof | gebakken spruitjes | rode kool | krokante peperkoek
Wildzwijn van het spit
Hertenrösti | paddenstoelen | pastinaak | jus van Jägermeister

Nagerecht
Tarte Tartin van peer | madeleine sinaasappel | roomijs kaneel

Liever wild met wijn?

Op vrijdag 24 november 2017 organiseren wij het Wild en Wijn Festijn.


 Reserveren is gewenst voor dit speciale Wild & Bierdiner
info@residencerhenen.nl | 0318 – 542 888.
Prijs voor deze avond € 52,50,- (incl. diner en bieren)

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht