Preuvenement

headerpreuvenement
Diner Preuvenement I à € 49,50 per persoon

Carpaccio van runderhaas met een gebakken gamba
Rouleau van kalfslende en tonijn met salsa verde
Lichtgebonden soep van gepofte paprika met crème fraîche
Op de huid gebakken heilbotfilet met saus van citroenmelisse
Licht gepekelde speenvarkenfilet op gebakken spitskool
Maishoenderfilet gevuld met een farce van paddestoelen en truffel
“Sandwich” van brillat savarin en roggebrood met zongedroogde tomaat
Mini tarte-tatin van ananas met mousse van caramel

Diner Preuvenement II à € 49,50 per persoon

Gemarineerde rosbief van kalf met mayonaise van gerookt spek
Gerookte heilbot met crème van mierikswortel en dragon
Bouillon van ossenstaart met shi-i-take en lavas
Rode mulfilet met peulen en beurre blanc van grove mosterd
Scharrelhoenderfilet gevuld met groene asperges en paprika met jus van sjalot
Getrancheerde beenham met hete bliksem en jus van thijm
Gegratineerde geitenkaas met roggebrood en chutney van vijgen
Bouillon van rood fruit met verse mint sorbetijs

Bij het Preuvenement hanteren we minimaal 25 personen