Likeurendiner

11
Jun 2020
Donderdag

Een culinaire uitstap, het Likeurendiner en proeverij!
likeurendiner

Op donderdag 11 juni 2020 organiseren Slijterij het Plein
en Residence Rhenen een likeurendiner & proeverij in ‘t Koetshuis.

Onder begeleiding van Jan Beek, van Beek Spirits, wordt u als likeurliefhebber geheel geëntertaind.
Beek staat voor kwaliteit in gedistilleerd. Zijn missie is om producten te maken die vanaf de grondstof tot in de fles puur en zuiver zijn. Jan is tevens docent aan de opleiding liquorist aan de wijnacademie.

Jan Beek is een gepassioneerd likeurenliefhebber die van zijn hobby zijn beroep heeft weten te maken, zo is hij medeverantwoordelijk voor de bottelingen van the Ultimate. Regelmatig geeft hij proeverijen door heel Nederland en ook op festivals kan je hem altijd achter zijn stand aantreffen.
Likeurendiner
Jan heeft in het assortiment van Beek Spirits aandacht gegeven aan een lijn van likeuren. Bijvoorbeeld zijn Speculaaslikeur, een zachte, niet te zoete, krachtige likeur met zuivere en zoveel mogelijk verse ingrediënten.
Of de ambachtelijke Amaretto, van pure, echte amandelen. Smaakt als vloeibare amandelspijs: niet te zoet, zacht van smaak en toch krachtig en in balans. En vergeet de Limoncello op grappa basis niet! Een Limoncello verrijkt met een extra touch van ca. 5% Moscato grappa, enige weken getrokken met het geel van citroenschillen.Likeurendiner

Reserveren voor het Likeurendiner en proeverij?

In een 6-gangen menu, dat speciaal voor deze avond is samengesteld, gaan we uw zintuigen prikkelen.
Om 18.30 uur is de ontvangst met een originele amuse. Kosten € 69,50 per persoon (inclusief 6 -gangen diner & 7 likeuren).

Reserveren vanaf 2 personen, maximaal 4 personen aan tafel.

Reserveren Likeurendiner