Wijnmakersdiner Betuws Wijndomein

23
Jul 2020
Donderdag

De wijnmaker op bezoek tijdens het wijnmakersdiner in Restaurant de Rotisserie
Wijnmakersdiner Betuws Wijndomein

Op donderdag 23 juli 2020 organiseren Betuws Wijndomein & Residence Rhenen een wijnmakersdiner.

Op deze avond serveren wij in Restaurant de Rotisserie een 6-gangen diner met uitsluitend streekgerechten en wijnen van Betuws Wijndomein.  Tijdens het wijnmakersdiner zal de Diederik Beker (wijnmaker van het jaar in 2017) u meenemen in zijn verhaal over zijn wijngaard, het maken van wijn en het proeven van zijn wijnen.

Wijngaard in de Betuwe

Centraal gelegen in Nederland, in het mooie Betuwse landschap, bij Oranjestad Buren, Glasstad Leerdam en Fruitig Geldermalsen, vind je de wijngaarden van het Betuws Wijndomein. Sinds 2004 werkt het Betuws Wijndomein ambachtelijk, duurzaam en op een natuur- inclusieve manier met respect voor mens en dier. Met behulp van speciale druivenrassen worden kwalitatief hoogwaardige Nederlandse wijnen gemaakt.

Betuws Wijndomein

Reeds vanaf het begin weten de witte en rode wijnen van Betuws Wijndomein, zowel nationaal als ook internationaal op diverse concoursen medailles te behalen. De wijnbouw in Nederland groeit; er is zo’n 250 hectare wijnbouw, verdeeld over ca. 175 wijngaarden. Het Betuws Wijndomein is, met haar 7 hectare (ruim 21.500 stokken), een van de grotere wijngaarden van Nederland. De wijngaard wordt gerund door Diederik en Arina.

 

De ontvangst is om 18.30 uur
(reserveren gewenst)
Wijnen van Betuws Wijndomein
6-gangen + wijnen à € 69,50,- p.p.
Reserveren vanaf 2 personen, maximaal 4 personen aan 1 tafel
Reserveren : info@residencerhenen.nl of 0318 – 542 888

Reserveren Wijnmakersdiner