Buffet

Buffet 1 à € 29,50 per persoon

Koude gerechten
Runderrookvlees met witlof salade
Pasta salade met gegrilde groenten
Salade van maïshoender, knolselderij en zongedroogde tomaat
Salade van tomaten, mozzarella en basilicum
Zalm- en aardappelsalade
Diverse broodsoorten en sauzen

Warme gerechten
Aan buffet gesneden varkensprocureur met jus van sjalotten
Gepocheerde zalm met julienne van prei en beurre blanc
Scharrelhoender met chutney van mango
Frites en gebakken aardappelen
Gemengde groenten en witte kool salade

Buffet 2 à € 32,50 per persoon

Koude gerechten
Seranoham met diverse soorten meloen
Runder carpaccio met pesto
Gevogelte paté met mango compote
Salade met tomaten, mozzarella en basilicum
Zalm- en rundvleessalade
Diverse broodsoorten en sauzen

Warme gerechten
Aan buffet gesneden runderrosbief met Doesburgse mosterd
Gebakken Nijlbaarsfilet met penne, kruiden olie en zongedroogde tomaten
Maishoender omwikkeld met rookspek en jus van steranijs
Friet en gebakken aardappels
Gemengde groenten en komkommersalade

Buffet 3 à € 37,50 per persoon

Koude gerechten
Paté van kwartel en kwartelei met een kersencompote
Salade van rivierkreeftenstaartjes en Noorse garnalen
Huisgemarineerde zalm
Gebraden speenvarkenfilet, rundercarpaccio, seranoham
Rundvleessalade, salade caprese
Diverse broodsoorten, tzaziki en sauzen

Warme gerechten
Aan buffet gesneden runderlende met saus van gecarameliseerde sjalot
In de oven gegaarde botervis met gestoofde groene kool en crème van mosterd
Parelhoenderfilet op een stamppotje van broccoli
Tagliatelle met pesto en zongedroogde tomaat
Gepofte Roseval aardappels met kruiden crème fraîche
Friet en groentenmelange

Buffet 4 à € 42,50 per persoon

Koude gerechten
Assortiment van gerookte vissoorten (zalm, forel en makreel)
Rosbief van Oosterse gemarineerde tonijnfilet met chutney van gepofte paprika
Paté van kwartel en kwartelei met een kersencompote
Diverse gerookte en gedroogde hamsoorten (serano, coppa di Parma etc)
Gebraden rundermuis met een salsa van zongedroogde tomaat
Terrine van kalfs-sucade met aceto balsamico
Aardappel salade met gebakken spekjes
Broodsoorten en sauzen

Warme gerechten
Rose gebraden kalfslende met rozemarijnjus
Zwaardvisfilet gestoofd in de oven met rucola, dragon en limoenolie
Rollade van kalkoen en mosterd met mousseline van gestoofde ui
Farfalle met salsa van zwarte olijven en pijnboompitten
Gepofte Roseval aardappels met kruiden crème fraîche
Friet en groentenmelange

Bij de buffetten hanteren we minimaal 25 personen. In principe is elke buffet samenstelling mogelijk.

Mocht u specifieke wensen of ideeën hebben, maakt u ze dan bespreekbaar met ons.
In goed overleg met onze chef-kok bepalen wij dan de prijs.