Trouwen

headertrouwen

VAN IDYLLISCH BUITEN TROUWEN IN HET BOS TOT SWINGENDE PARTIES

“Van harte gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk”!

Bij Residence Rhenen beleeft u de mooiste dag van uw leven op een schitterende trouwlocatie! Residence Rhenen is gelegen in de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug en biedt alle faciliteiten om romantisch, stijlvol en geheel conform uw wensen te trouwen. Residence Rhenen beschikt over zes sfeervolle ruimten, die ingericht kunnen worden voor uw huwelijksceremonie, gelukwensmoment, diner, receptie of feest. Wij richten de zaal geheel naar uw wensen in.

U kunt zelfs kiezen welke huisstijl u wenst, Romantisch of Modern.
Tijdens uw festiviteit bepaalt u de opstelling en de ambiance die uw voorkeur geniet. Kiest u voor de moderne lounge uitstraling of voor de romantisch klassieke uitstraling.

Dromen jullie van een huwelijk buiten in het bos?

Residence Rhenen biedt u de gelegenheid het huwelijk te sluiten voor de burgerlijke stand op onze eigen locatie. Het burgerlijk huwelijk kan zowel binnen als buiten in het bos worden voltrokken.

 UW HUWELIJKSDINER! EERLIJK EN VERS UIT EIGEN KEUKEN!

Uw huwelijksdag wordt culinair omlijst door onze chef-kok die uitsluitend werkt met verse producten. Hij en zijn team zorgen er samen voor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

Met al onze kennis, gastvrijheid en de mogelijkheden van een unieke trouwlocatie maken wij uw trouwdag bijzonder van huwelijksceremonie tot feestavond en daarna.

Want zoekt u echt een bijzondere bruidssuite voor uw huwelijksnacht?
Uw trouwdag eindigt op romantische wijze met een overnachting in het Chalet.

Trouwarrangementen

Een droombruiloft tegen nog aantrekkelijkere prijzen? Denkt u dat geval eens aan ons Ja, ik wil! Trouwen binnen 3 maanden of ons Winter Wedding arrangement.

 

headerhetjawoord

Het Ja-woord geven

Residence Rhenen ligt in de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug en biedt u alle faciliteiten om romantisch, stijlvol en geheel conform uw wensen te trouwen. Met al onze kennis, gastvrijheid en de mogelijkheden van een unieke trouwlocatie maken wij uw trouwdag bijzonder van het ja-woord tot feestavond en daarna.

Buiten in het bos trouwen

Residence Rhenen biedt u de gelegenheid het huwelijk te sluiten voor de burgerlijke stand op onze eigen unieke trouwlocatie.
Op onze romantische trouwlocatie kunt u zowel binnen als buiten in het bos trouwen.

Het ja-woord en een trouwambtenaar

Residence Rhenen biedt u de gelegenheid het huwelijk te sluiten voor de burgerlijke stand op onze eigen locatie, wij zijn dan ook een officiële trouwlocatie. Het bespreken van de trouwambtenaar is het enige onderdeel dat wij u niet uit handen kunnen nemen. Het burgerlijk huwelijk kan zowel binnen als buiten worden voltrokken. Bekijk de mogelijkheden.

Residence Rhenen is dé perfecte locatie waar je gehele trouwdag georganiseerd kan worden.

Residence Rhenen is een unieke en betoverende trouwlocatie met stijlvolle zalen. Residence Rhenen heeft uitstekende faciliteiten om van uw trouwdag iets bijzonders te maken, zoals een eigen keuken. Bovendien is het onze trouwlocatie goed bereikbaar, zowel vanuit Gelderland en Utrecht, als vanuit de rest van Nederland. Residence Rhenen is een echte top trouwlocatie! Trouwen in het bos? Residence Rhenen, gelegen in de provincie Utrecht, geldt als een van de meest unieke en romantische trouwlocaties van Nederland.

Een moment om jullie te feliciteren met je huwelijk!

Van een gelukwensmoment, receptie en borrel of een culinaire High Tea.

Uw huwelijksdiner, eerlijk en vers uit eigen keuken!

Uw trouwdag wordt culinair omlijst door onze chef-kok die uitsluitend werkt met verse producten. Hij en zijn team zorgen er samen voor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

Een swingend trouwfeest?

Met al onze kennis, gastvrijheid en de mogelijkheden van een unieke trouwlocatie maken wij uw trouwdag bijzonder van huwelijksceremonie tot feestavond en daarna!

Zalen

Koetshuiszaal I
Koetshuiszaal II
Chalet
Berg en Boszaal I
Berg en Boszaal II

Bruidssuite voor uw huwelijksnacht

ZOEKT U ECHT EEN BIJZONDERE BRUIDSSUITE VOOR UW HUWELIJKSNACHT?

Je huwelijksnacht moet een nacht uit duizenden zijn. In de lommerrijke tuin van Residence Rhenenwacht u een verrassing.  Hier ligt het Zwitserse Chalet. Bijzonder als bruidssuite met een woonkamer met openhaard en een romantische badkamer met jacuzzi.

De huwelijksnacht in Het Chalet

Uw trouwdag eindigt op romantische wijze met een overnachting in Het Chalet. U beschikt over een privé-bruidshuis waar ook uw bruidspersoneel op de dag terecht kan. Voor de openhaard nagenieten met Champagne en de volgende ochtend een uitgebreid ontbijt met uw bruidspersoneel, naaste familie en vrienden? Dit alles is mogelijk op Residence Rhenen.

Het Chalet is voorzien van een heerlijke boxspring, een open haard, aparte woonkamer,  jacuzzi & aparte douche, televisie en gratis WiFi.

Maar het bijzondere blijft dat het Chalet een andere belevingswereld oproept.

Bekijkt u ook de fotoimpressie van het Chalet.

Trouw arrangementen

Onze trouw arrangementen

De afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat Residence Rhenen dé locatie voor een bruiloft is centraal in Nederland. Vele bruidsparen gingen u voor en kregen daadwerkelijk alles wat hun bruiloft tot de mooiste dag van hun leven maakte, en meer. Een ontvangst met een mooi glas bubbels op het historische terras, een tongstrelend diner in één van onze private dining rooms en een knallend feest in de Koetshuiszalen.

MaDiWo huwelijk Echter moesten wij op een gegeven moment bruidsparen teleurstellen omdat de beperkte vrij- en zaterdagen reeds volgeboekt waren. Uiteraard willen wij niemand de kans op ‘de mooiste dag van hun leven’ onthouden en daarom bieden wij u de MaDiWo bruiloft. Nog steeds uw droombruiloft, maar tegen een (nog) aantrekkelijkere prijs, op een doordeweekse dag. Neemt u contact  op voor de mogelijkheden.

Ja, ik wil! Trouwen binnen 3 maanden Een droombruiloft tegen een nog aantrekkelijkere prijs. Boek uw gehele huwelijk bij Residence Rhenen en trouw binnen 3 maanden, dan profiteert u van vele kortingen. Neemt u contact op voor de aanbieding.

Winter Wedding Residence Rhenen is in alle seizoenen prachtige locatie, maar in de winter lijkt alles samen te komen. Volledig verzorgde winter bruiloft op Residence Rhenen voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Best Wedding Deal Voor een vast bedrag je hele huwelijksdag bij top trouwlocatie Residence Rhenen. Met de Best Wedding Deal hebben jullie de laagste prijs bij Residence Rhenen, maar wel de mooiste dag van jullie leven een onvergetelijke dag wordt.

Enthousiast?

Bekijk de Informatiebrochure met de mogelijkheden en de prijzen.
Ons team nodigt u van harte uit uw huwelijksdag te beleven op Residence Rhenen en beantwoord graag vrijblijvend al uw vragen. Op afspraak staan onze ‘huwelijksmanagers’ voor u klaar. In overleg is een afspraak op zaterdag of in de avonduren ook mogelijk. Wij zijn bereikbaar via 0318 542888 of laat ons u bellen. U kunt u gegevens achterlaten op ons contactformulier.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw Telefoonnummer (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht