Zakelijk

Zakelijk

Soms vindt u het zinvol een zakelijke bijeenkomst in een informele omgeving te organiseren, maar dan wel in een entourage die bij uw onderneming past. Denkt u in zo’n geval eens aan de mogelijkheden van Residence Rhenen.

Een unieke locatie gespecialiseerd in de ontvangst van gezelschappen. Waar u niet alleen over voldoende ruimte en parkeergelegenheid kunt beschikken, maar ook over alle moderne vergaderfaciliteiten en apparatuur.

Entourage, keuken en gastheerschap maken van uw bijeenkomst iets bijzonders

Of u nu wilt vergaderen weg van de dagelijkse beslommeringen van uw kantoor, uw product presenteren, of uw relaties voor een lunch, diner of receptie ontvangen, wij bieden u al onze stijlvolle, comfortabele en flexibele faciliteiten. Een en ander wordt omlijst door onze gerenommeerde keuken.


Vergaderen

VERGADEREN BIJ RESIDENCE RHENEN; BEST OF BOTH WORLDS

Soms vindt u het zinvol een zakelijke bijeenkomst in een informele omgeving te organiseren. U zoekt hiervoor een vergaderlocatie die bij uw onderneming past. Een locatie met moderne vergaderfaciliteiten, centraal gelegen met een goede aansluiting op snelwegen en voldoende gratis parkeergelegenheid. Maar u wilt ook vergaderen in een inspirerende ‘buitenomgeving’. Denkt u in zo’n geval eens aan de mogelijkheden van Residence Rhenen. Residence Rhenen maakt vergaderen  inspirerend en dynamisch in een stijlvolle en lommerrijke omgeving.

Met 5 multifunctionele zalen die allen voorzien zijn van daglicht, airconditioning, gratis WiFi en de meest moderne faciliteiten, biedt Residence Rhenen u volop mogelijkheden. De zalen zijn stijlvol ingericht met oog voor comfort en detail. De ambiance creëert een inspirerende omgeving voor zakelijke activiteiten en vormt een prachtig decor voor feestelijkheden. Soms vindt u het zinvol een zakelijke bijeenkomst in een informele omgeving te organiseren, maar dan wel in een entourage die bij uw onderneming past. Denkt u in zo’n geval eens aan de mogelijkheden van Residence Rhenen.


BEDRIJFSFEEST OF EVENEMENT ORGANISEREN?

Soms vindt u het zinvol een evenement te organiseren in een informele omgeving. U zoekt hiervoor een locatie die bij uw onderneming past. Voor zowel uw bedrijfsevenement, vergadering, personeels-feest, presentatie en congres van 2 tot 350 personen. Een locatie van deze tijd, centraal gelegen met een goede aansluiting op snelwegen en voldoende gratis parkeergelegenheid. Maar u wilt ook een inspirerende ‘buitenomgeving’. Denkt u in zo’n geval eens aan de mogelijkheden van Residence Rhenen.

Met diverse zalen die verschillen van grootte kunnen wij zowel kleine als grote gezelschappen verwelkomen, tot maximaal 350 personen. De zalen zijn stijlvol ingericht met oog voor comfort en detail. De ambiance creëert een inspirerende omgeving voor zakelijke activiteiten en vormt een prachtig decor voor feestelijkheden.

Graag denken wij met u mee over het programma, techniek, zaalopstellingen, catering, bloemdecoratie, entertainment en/ of activiteiten. Bel of mail gerust voor een vrijblijvende offerte, kennismaking of rondleiding


Culinair

Bij een vergadering of zakelijke meeting luncht of dineert u in Restaurant de Rotisserie.

Mocht u met een groep in één van onze sfeervolle zalen culinair willen genieten, dan is dit ook mogelijk.

Onze koks hechten veel waarde aan het werken met eerlijke en verse gerechten. Onze kwaliteitsnorm vereist van ons dat wij u geen standaard menu serveren, maar dat wij u geheel op maat een passend menuvoorstel doen, rekening houdend met uw wensen en voorkeuren.

In onze menusuggesties proeft u meteen het motto van onze chef-kok:

“Eerlijk en vers uit eigen keuken”

Het definitieve menu bespreken wij met u uiterlijk één maand voorafgaand aan uw lunch of diner.

U kiest voor een aantal gangen met een persoonlijke invulling: Een driegangenlunch per persoon v.a. € 35,00 Een driegangendiner per persoon v.a. € 42,50 Een viergangendiner per persoon v.a. € 47,50 Een vijfgangendiner per persoon v.a. € 55,00 Een zesgangendiner per persoon v.a. € 60,00

U geniet met een select gezelschap van een heerlijke lunch of diner met bijpassende wijnen. Het diner kan worden afgesloten met koffie, thee, friandises en digestieven voor de liefhebbers.

Een aanrader is onze Salmagundy, een draaiende tafelspiegel, waarop een zestal voorgerechtjes of nagerechtjes wordt gepresenteerd. De prijs hiervan bedraagt voor de voorgerechtjes € 17,50 en voor de nagerechtjes € 14,50 per persoon.

Een Preuvenement is een informeel geserveerde lunch of diner, waarbij we 6 gerechten op kleine borden uitserveren terwijl uw gasten zich vrij rond bewegen.

 Tevens bestaat de mogelijkheid om voor gezelschappen voor een van onze buffetten te kiezen. Als dessert kunt u kiezen voor een dessertbuffet of een dessert in glas.

Natuurlijk is het ook mogelijk om te kiezen voor een BBQ.

Combinaties van bovenstaande bestaat ook uit de mogelijkheden.

Restaurant de Rotisserie ambassadeur van de Good Fish Foundation. Wij serveren ‘goede’, duurzaam gevangen en verantwoord gekweekte vis.


Zalen zakelijk

Residence Rhenen beschikt over een vijftal multifunctionele vergaderruimten, elk met een eigen sfeer en capaciteit.

De Berg & Boszaal I
Berg en Boszaal zakelijke opstelling
Berg en Boszaal II
Berg en boszaal II zakelijke opstelling
Het Chalet
Het Chalet zakelijke opstelling
Koetshuiszaal 1 en de Bar
Koetshuiszaal I zakelijke opstelling
Koetshuiszaal 2 (begane grond)
Koetshuiszaal II zakelijke opstelling

Restaurant de Rotisserie

In de voormalige Oranjerie is à la carte Restaurant de Rotisserie ondergebracht. Dit eigentijdse restaurant heeft een prachtige open keuken, waar de gerechten onder toeziend oog van de gasten worden bereid. Ons restaurant is zeven dagen per week vanaf 11.30 uur geopend voor lunch en diner. ’s Zomers kunt u buiten op het prachtige terras genieten van de lunch, het diner of gewoon een goed glas wijn. Tijdens uw vergadering nuttigt u uw lunch en/of diner in Restaurant de Rotisserie.

Enthousiast?

Bekijk de Informatie brochure met de mogelijkheden en de prijzen. Ons team nodigt u van harte uit op Residence Rhenen en beantwoord graag vrijblijvend al uw vragen. Op afspraak staan onze medewerkers voor u klaar. In overleg is een afspraak op zaterdag of in de avonduren ook mogelijk. Wij zijn bereikbaar via 0318 542888 of laat ons u bellen. U kunt u gegevens achterlaten op ons contactformulier.