Catering


 

Catering

”De Residence Rhenen kwaliteit bij u thuis of op de zaak”?

Al meer dan 20 jaar jaar weet Residence Rhenen catering uw wensen te vertalen naar een geslaagd evenement. Wat de reden ook is, een verjaardag, een huwelijk, een personeelsfeest of zakelijk evenement, Residence Rhenen Catering biedt haar ervaring aan om samen met u uw ideeën uit te werken.
Dat doen wij door de inzet van professionals op elk terrein. Wij verstaan de kunst om u te begeleiden en de organisatie uit handen te nemen. Daarbij dragen onze koks bij aan de culinaire invulling of dit nu een (uitgeserveerd) diner, een receptie, een High Tea of een (avond) feest is. Zij werken met verse ingrediënten, toewijding en enthousiasme en bereiden mooie gerechten voor u en uw gasten.

Een locatie is een vereiste, dat kan uw eigen huis, een tent of een externe locatie zijn. Qua sfeer, stijl en inrichting zijn er veel mogelijkheden, wij denken graag met u mee.

Met genoegen maken wij een afspraak met u op de caterlocatie, zodat een offerte op maat kan worden gepresenteerd.


Enthousiast?

Bekijk de brochure catering met de mogelijkheden en de prijzen.
Op afspraak staan onze medewerkers voor u klaar. In overleg is een afspraak op zaterdag of in de avonduren ook mogelijk. Wij zijn bereikbaar via 0318 – 542 888 of laat ons u bellen. U kunt u gegevens achterlaten op ons contactformulier.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw Telefoonnummer (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht