Nieuws

Vacatures

Zelfstandig werkend kok *Toelichting volgt zo spoedig mogelijk.

Handboek Referentiefuncties

**

Zelfstandig werkend kok *Toelichting volgt zo spoedig mogelijk.

Handboek Referentiefuncties

**

Party manager *Toelichting volgt zo spoedig mogelijk.

Handboek Referentiefuncties

**

Eerste medewerker bediening *Toelichting volgt zo spoedig mogelijk.

Handboek Referentiefuncties

Interesse?
Wacht niet langer en stuur jouw sprankelende sollicitatiebrief, CV en foto naar Paul Roorda via p.roorda@residencerhenen.nl.

Op zoek naar een sprookjesachtige trouwlocatie?

Op zoek naar een sprookjesachtige trouwlocatie?

Ga jij trouwen? Dan is de Open Toptrouwlocatie Route dé manier om jouw perfecte trouw- en/of feestlocatie te vinden. Jij kan tijdens deze dag, bij Residence Rhenen vrijblijvend rondkijken en sfeer proeven.

Zaterdag 27 januari 2024

Zondag 30 juni 2024

Zondag 14 april 2024

Zondag 29 september 2024

Zondag 24 november 2024

 

Tijdens de bezichtiging ontdek jij of de uitstraling en sfeer van Residence Rhenen past bij jullie wensen en natuurlijk vooral of je die ene klik voelt. Tijdens de Open Toptrouwlocatie Route dagen, zorgt Residence Rhenen ook voor een echte wedding vibe. Zo krijg jij een nog beter beeld van hoe een ceremonie eruit kan komen te zien, hoe de tafels gedekt worden voor een huwelijksdiner en of de ruimte voor het feest past voor het aantal genodigden.

Wat mag je verwachten van Residence Rhenen en haar leveranciers?

Wij ontvangen jullie met een glas bubbels tijdens de open top trouwlocatie route. Naast een rondleiding door de zalen en het proeven van de sfeer kunnen wij een vrijblijvende offerte presenteren. Deze leveranciers zullen zich presenteren tijdens de Open Top Trouwlocatie Route:

BABS Con | trouwambtenaar

Jullie trouwambtenaar heet Con Bolderman, al sinds 2009 beëdigd als Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand (BABS Con) voor de Gemeente Rhenen. Wonend in Arnhem reist hij graag Nederland door als jouw trouwambtenaar. Waar jullie in Nederland ook willen trouwen , alles is mogelijk!

Jullie bepalen het wat, hoe en waar en maken gebruik van de ervaring, ideeën en creativiteit van Con. Als toekomstig bruidspaar is het jullie mooiste dag en we doen het op jullie manier! Bekijk wat anderen over deze trouwambtenaar schrijven.

Taartaholics | bruidstaarten

Taartaholics is een begrip in deze omgeving als het gaat om prachtige en lekkere bruidstaarten.
Er is van alles te regelen voor jullie bruiloft, onder andere een bruidstaart. Taartaholics kan jullie helpen met een bruidstaart op maat, helemaal hoe jullie het wensen! Van smaak tot kleuren, alles kan besproken worden! Bekijk alvast enkele voorbeelden.

Tijdens de Open Top Trouwlocatie Route krijg je een voorproefje van Taartaholics.

Selijn Fotografie | BruidsfotografieSelijn-Fotografie

Jullie trouwdag is een dag vol liefde die uniek is. Een dag vol emoties, liefde en vreugde met de mensen die jullie dierbaar zijn. Dat willen jullie graag vastgelegd hebben. Samen met jullie maken wij jullie trouwdag onvergetelijk met liefdevolle en tastbare herinnering.

Persoonlijk met een vleugje romantiek, ongedwongen met een stoer randje.
Een ervaring die je telkens opnieuw beleeft na jullie bruiloft.

Deelnemen aan de Open Toptrouwlocatie Route?

Kom vrijblijvend langs tijdens de open route, je kan je ook aanmelden via de website van de open trouwlocatie route. Onze huwelijk managers ontvangen je graag!

VACATURE SOUS-CHEF

Ben jij de gepassioneerde en gedreven sous chef die ons keukenteam naar nieuwe hoogte kan tillen?

Wij zijn een dynamisch en ambitieus bedrijf, gelegen te midden van de bossen op de Utrechtse Heuvelrug. Residence Rhenen straalt niet alleen als een unieke evenementen locatie, maar ook als een culinair a la carte restaurant.

Wat bieden wij:

– De kans om zelfstandig verschillende keukenafdelingen te beheren

– Een boeiende mix van banqueting en à la carte koken

– Alle uitdagende taken die bij deze verantwoordelijke rol horen

Jouw profiel:

– Voltooide opleiding zelfstandig werkend kok

– Ervaring in een vergelijkbare omgeving

– Leiderschapskwaliteiten en een dynamische teamspeler

Salaris:

– In overleg

Interesse?

Stuur jouw sollicitatiebrief, CV en foto naar

Paul Roorda via p.roorda@residencerhenen.nl   

 INFO@RESIDENCERHENEN | 0318 542 888

Activiteiten 2024

2024

WHISKY DINER & PROEVERIJ

 

13 FEBRUARI

 

5 MAART

 

14 MAART

Activiteiten

WORKSHOP & HIGH TEA

12 DECEMBER

Winter Wedding DEAL 2025

Profiteer nu van een exclusieve aanbieding

 Boek je bruiloft in de maanden

januari, februari of maart 2025

en geniet van een unieke sfeer met een mooie korting.

Mis deze kans niet en maak je winterbruiloft werkelijkheid.

Profiteer van deze aanbieding, op deze fantastische plek.

De deal omvat ook de romantische ambiance met extra kaarsverlichting, de gezelligheid van een knisperend haardvuur en de warmte van een vuurkorf om jullie  winterwedding extra bijzonder te maken.

Neem contact met ons op en informeer naar de details!

Vacature Sous-chef

Sous-chef (m/v)
Ben jij een gepassioneerde en gedreven sous chef die ons keukenteam naar nieuwe hoogten kan tillen? Wij zijn een dynamisch en ambitieus bedrijf, gelegen te midden van de bossen op de Utrechtse Heuvelrug. Residence Rhenen straalt niet alleen als een unieke evenementenlocatie, maar ook als een culinair a la carte restaurant.

Wat bieden wij:

  • De kans om zelfstandig verschillende keukenafdelingen te beheren.
  • Een boeiende mix van banqueting en à la carte koken in ons prachtige restaurant.
  • Alle uitdagende taken die bij deze verantwoordelijke rol horen.

Jouw profiel:

  • Voltooide SVH zelfstandig werkend kok opleiding.
  • Ervaring in een vergelijkbare high-end omgeving.
  • Leiderschapskwaliteiten en een dynamische teamspeler.

Interesse?
Wacht niet langer en stuur jouw sprankelende sollicitatiebrief, CV en foto naar Paul Roorda via p.roorda@residencerhenen.nl.

Ontdek meer:

  • Website: www.residencerhenen.nl
  • E-mail: info@residencerhenen.nl
  • Telefoon: 0318 542 888
  • Instagram: @residencerhenen

Word onderdeel van ons culinaire avontuur op de prachtige Utrechtse Heuvelrug!

Borreltas

De Take Away Borreltas van Residence Rhenen, Restaurant de Rotisserie;

Italiaanse bol met aioli en tapenade van zongedroogde tomaten

Toastjes met brie, Serranoham en tonijn

Charcuterie met Chorizo, Coppa di Parma en Spinata Romana

Oude kaas met grove mosterd

Gemarineerde olijven

Borrelnootjes mix

De borreltas a € 17,50 p.p.
Bestel de borreltas minimaal 1 dag voorafgaande voor 17.00 uur.
Zijn er allergie of dieetwensen geef dit dan even door bij de bestelling.
U kunt de borreltas tussen 11.30 en 18.30 uur afhalen bij Residence Rhenen, Restaurant de Rotisserie.

Wij vragen u vriendelijk:

  • Om alleen te komen
  • Om per pin te betalen, bij voorkeur contactloos
  • Om voldoende afstand te houden
  • Om op het besproken tijdstip lang te komen
Reserveren
info@residencerhenen.nl | 0318-542888


Proef ’t seizoen – WILDKAART

Frissere avonden en prachtige herfstkleuren in en rondom de bossen van Residence Rhenen. De dagen worden korter en dus zitten wij graag langer aan tafel. Culinair Nederland kijkt uit naar dit moment; het wildseizoen is aangebroken!
Iedere fijnproever weet dat het wildseizoen iets speciaals heeft. Genieten van de heerlijkste wildgerechten met bijpassende rode wijn van de wijnkaart of lekker een donker biertje.

Nieuwe smaken op de menukaart

Vanaf 15 oktober is onze (h)eerlijke nieuwe menukaart weer terug te vinden in Restaurant de Rotisserie. Naast de à la carte gerechten kunt u bij ons ook kiezen voor diverse wildspecialiteiten. Onze chef kok heeft zich wederom laten leiden door het culinaire wildseizoen.
Kom genieten van onze wildkaart en proef de smaken van de natuur. Bij Restaurant de Rotisserie kunt u diverse wildsoorten proeven.

Wat dat inhoudt? Wild is het hele jaar door verkrijgbaar, alleen niet elk soort tegelijk. Daarnaast is het jagen op kleinwild, zoals haas en fazant, maar een korte tijd toegestaan. Gefokt wild is het jaar rond verkrijgbaar, maar het belangrijkste verschil is dat de smaak hiervan veel subtieler is. Het karakteristieke ontbreekt. En daarom is het nú genieten geblazen.

Wild kan op verschillende manieren bereidt worden. Gebakken, gegrild, gestoofd – het is eenvoudig al lekker om te eten.
Maar wist u dat het ook van invloed is wat het dier zelf eet? Een ree die tot aan de jacht vrij in de natuur loopt en kruiden eet, smaakt daardoor veel rijker. En een houtduif die heeft kunnen smikkelen van vlierbessen, is zoetig van smaak en heeft veel roder vlees. Daarom is dit dé tijd dat wij extra van wild genieten. Komt u proeven?

Een tafel reserveren tijdens dit culinaire seizoen bij Restaurant de Rotisserie?

Reserveren

Proef ’t seizoen – WILDKAART

Frissere avonden en prachtige herfstkleuren in en rondom de bossen van Residence Rhenen. De dagen worden korter en dus zitten wij graag langer aan tafel. Culinair Nederland kijkt uit naar dit moment; het wildseizoen is aangebroken!
Iedere fijnproever weet dat het wildseizoen iets speciaals heeft. Genieten van de heerlijkste wildgerechten met bijpassende rode wijn van de wijnkaart of lekker een donker biertje.

Nieuwe smaken op de menukaart

Vanaf 15 oktober is onze (h)eerlijke nieuwe menukaart weer terug te vinden in Restaurant de Rotisserie. Naast de à la carte gerechten kunt u bij ons ook kiezen voor diverse wildspecialiteiten. Onze chef kok heeft zich wederom laten leiden door het culinaire wildseizoen.
Kom genieten van onze wildkaart en proef de smaken van de natuur. Bij Restaurant de Rotisserie kunt u diverse wildsoorten proeven.

Wat dat inhoudt? Wild is het hele jaar door verkrijgbaar, alleen niet elk soort tegelijk. Daarnaast is het jagen op kleinwild, zoals haas en fazant, maar een korte tijd toegestaan. Gefokt wild is het jaar rond verkrijgbaar, maar het belangrijkste verschil is dat de smaak hiervan veel subtieler is. Het karakteristieke ontbreekt. En daarom is het nú genieten geblazen.

Wild kan op verschillende manieren bereidt worden. Gebakken, gegrild, gestoofd – het is eenvoudig al lekker om te eten.
Maar wist u dat het ook van invloed is wat het dier zelf eet? Een ree die tot aan de jacht vrij in de natuur loopt en kruiden eet, smaakt daardoor veel rijker. En een houtduif die heeft kunnen smikkelen van vlierbessen, is zoetig van smaak en heeft veel roder vlees. Daarom is dit dé tijd dat wij extra van wild genieten. Komt u proeven?

Een tafel reserveren tijdens dit culinaire seizoen bij Restaurant de Rotisserie?

Reserveren