Bruidssuite voor uw huwelijksnacht

headerhuwelijksnachtinhetschalet

ZOEKT U ECHT EEN BIJZONDERE BRUIDSSUITE VOOR UW HUWELIJKSNACHT?

Je huwelijksnacht moet een nacht uit duizenden zijn. In de lommerrijke tuin van Residence Rhenen wacht u een verrassing.  Hier ligt het Zwitserse Chalet. Bijzonder als bruidssuite met een woonkamer met openhaard en een romantische badkamer met jacuzzi.

De huwelijksnacht in Het Chalet

Uw trouwdag eindigt op romantische wijze met een overnachting in Het Chalet. U beschikt over een privé-bruidshuis waar ook uw bruidspersoneel op de dag terecht kan. Voor de openhaard nagenieten met Champagne en de volgende ochtend een uitgebreid ontbijt met uw bruidspersoneel, naaste familie en vrienden? Dit alles is mogelijk op Residence Rhenen.

Het Chalet is voorzien van een heerlijke boxspring, een open haard, aparte woonkamer,  jacuzzi & aparte douche, televisie en gratis WiFi.

Maar het bijzondere blijft dat het Chalet een andere belevingswereld oproept.

Bekijkt u ook de fotoimpressie van het Chalet.

Enthousiast?

Bekijk de Informatiebrochure met de mogelijkheden en de prijzen.
Ons team nodigt u van harte uit uw huwelijksdag te beleven op Residence Rhenen en beantwoord graag vrijblijvend al uw vragen. Op afspraak staan onze ‘huwelijksmanagers’ voor u klaar. In overleg is een afspraak op zaterdag of in de avonduren ook mogelijk. Wij zijn bereikbaar via 0318 542888 of laat ons u bellen. U kunt u gegevens achterlaten op ons contactformulier.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw Telefoonnummer (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht