Bubbels in het Bos

16
Jul 2017
Zondag

Bubbels in het bos

Op zondag 16 juli presenteert Restaurant de Rotisserie:
BUBBELS IN HET BOS!

Restaurant de Rotisserie is vanaf 11.30 uur geopend. Le Baril (Champagne specialist) is aanwezig om u mee te nemen in de wereld van de Bubbels.
De keukenbrigade van Residence Rhenen presenteert in samenwerking met Le Baril een speciaal 3-gangen menu met begeleidende bubbels, bestaande uit:

1/2 Canner kreeft
gegratineerd | zeekraal | jus vanille & kreeft
*.*.*
Eendenborst gegaard op de Big Green Egg
crème appel & artisjok | bospeen | jus sinaasappel
*.*.*
Perzik
sabayon Champagne | sorbet van perzik

Bovenstaande gerechten worden begeleid door Champagne. 3-gangen Champagne menu in combinatie met 3 verschillende Champagnes à € 60,00 p.p.

Uiteraard serveren wij verse oesters en kreeft vanuit de buitenkeuken!
Speciaal voor dit event 2 glazen Champagne & 6 oesters à € 27,50

oesters

Tevens presenteren wij een High Champagne:

Op plank gepresenteerd
Reypenaer V.S.O.P.
Antipasti: chorizo, Parmaham, spinata romana
Gerookte zalm met toast
Steak tartare met truffelmayonaise
Brood met aïoli, olijfolie en kruidenmelange

Keuze in Champagne

Van de tafel-BBQ
Gamba in bierbeslag
Yakatori spies
Mini hamburger van Black Angus
Merquez worstje

Keuze in Champagne

Dessertamuse
Parfait amarene kersen en chocolade mousse

Keuze in Champagne

High Champagne incl. 3 glazen Champagne à € 37,50

 

LIVE COOKING
OESTERS | KREEFT | HIGH CHAMPAGNE | 3 GANGEN CHAMPAGNE MENU | BIG GREEN EGG

Bij mooi weer is de buitenkeuken en bar geopend.

CHAMPAGNE
LE BARIL | SPECIALIST | PROEVERIJ | GRAND CRU

Reserveren voor Bubbels in het Bos!