Culinaire Fietsroute

13
Mei 2021
Donderdag

Het is Lente, geniet van een Culinaire Fietsroute!


Het is Lente! We willen erop uit! Weer genieten, ondanks alle restricties. Op donderdag 13 mei (Hemelvaartsdag), vrijdag 14 mei, zaterdag 15 mei en zondag 16 mei presenteert Residence Rhenen haar ‘Culinaire Fietsroute‘, mei editie.

45 kilometer fietsplezier dwars door Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug en de Betuwe. Een verrukkelijk arrangement dat start en eindigt op het mooiste plekje van Nederland; Residence Rhenen.

Tussen 9.00 en 13.00 uur gaan de gasten elke vijf minuten van ‘start’ met koffie/ thee en home made heerlijkheden uit eigen patisserie. Te nuttigen rondom Residence Rhenen, met het complete bos als verlengstuk van de tuin, coronaproof genieten!

Het bijzondere lunchpakket is dan al in uw bezit, met luxe broodjes, smakelijke sandwiches, wrap, verse smoothie en water.  De Culinaire fietsroute eindigt bij Residence Rhenen met een drankje naar keuze en een culinair slotgerecht.

Het programma
U kunt uw gewenste tijd reserveren tussen
09.00 – 13.00 uur (vertrek om de 5 minuten).
Ontvangst bij Restaurant de Rotisserie/ Residence Rhenen (Startpunt).
De culinaire fietsroute begint met een kopje koffie of thee en home made patisserie.
Onderweg kunt u genieten van een gevarieerde lunch. De fietsroute eindigt weer bij Residence Rhenen met een culinair slotgerechtje & drankje.

Bovenstaand Arrangement; Culinaire Fietsroute bedraagt € 29,50 p.p.

Reserveer de Culinaire Fietsroute
Reserveren