Culinaire Wandeling – BEVRIJDINGSDAG editie –

05
Mei 2021
Woensdag

Geniet van de natuur tijdens de Culinaire wandeling over Landgoed van Prattenburg!
Special: BEVRIJDINGSDAG EDITIE


Op woensdag 5 mei staat er een culinaire wandeling op het programma, deze culinaire wandeling is een samenwerking tussen Stichting Vrienden van Landgoed Prattenburg en Residence Rhenen.Er is een speciale route over Landgoed Prattenburg uitgezet van ongeveer 6 km lang, waarbij er op bijzondere plekken en toelichting zal worden gegeven. Tijdens deze speciale editie zal er 3 herdenkinksmonunumenten worden gewandeld. Landgoed Prattenburg is onderdeel  van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. De wandeling  voert door een gevarieerd, heuvelachtig bosgebied met prachtige beukenlanen, een mooi smeltwaterdal, een uitgedroogde sprengenkop en een goed onderhouden heideveld.

U kunt het gewenst tijdstip reserveren in tweetallen via de reserveringsmodule tussen 10.00 en 15.30 uur, de culinaire wandeling duurt ongeveer 2 uur. Het startpunt en ontvangst is bij Restaurant de Rotisserie, u wordt ontvangen met koffie of thee met home made patisserie van Restaurant de Rotisserie. Na deze stop en go zal de culinaire wandeling van start gaan. Onderweg zal er tijdens een tussenstop een Irish coffee van tomatenbouillon en een drankje worden gepresenteerd. De wandelroute eindigt bij Residence Rhenen, hier kunt u genieten van een slotgerecht en drankje.

Het arrangement ‘Culinaire Wandeling’ bevat:

  • Koffie/ thee en home made patisserie bij ontvangst
  • Wandeling langs 3 herdenkingsmonumenten (ongeveer 2 uur)
  • Tussenstop met Irish Coffee van tomatenbouillon & drankje
  • Culinair slotgerechtje & drankje

Bovenstaand arrangement is vanwege de huidige pandemie enkel te boeken in twee of viertallen en is geheel coronaproof. Prijs voor arrangement bedraagt € 19,50 p.p.

Reserveren