Culinaire Wandeling

27
Feb 2021
Zaterdag

Geniet van de natuur tijdens de Culinaire wandeling over Landgoed van Prattenburg!

  • Op zaterdag 27 en zondag 28 februari staat er een culinaire wandeling op het programma, deze culinaire wandeling is een samenwerking tussen Stichting Vrienden van Landgoed Prattenburg en Residence Rhenen.Er is een speciale route over Landgoed Prattenburg uitgezet van ongeveer 6 km lang, waarbij er op bijzondere plekken en toelichting zal worden gegeven. Landgoed Prattenburg is onderdeel  van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. De wandeling  voert door een gevarieerd, heuvelachtig bosgebied met prachtige beukenlanen, een mooi smeltwaterdal, een uitgedroogde sprengenkop en een goed onderhouden heideveld.

    U kunt het gewenst tijdstip reserveren in tweetallen via de reserveringsmodule tussen 11.30 en 14.30 uur, de culinaire wandeling duurt ongeveer 2 uur. Het startpunt en ontvangst is bij Restaurant de Rotisserie, u wordt ontvangen met koffie of thee met home made patisserie van Restaurant de Rotisserie. Na deze stop en go zal de culinaire wandeling van start gaan. Onderweg zal er tijdens een tussenstop Gluhwein en winterse hap worden gepresenteerd. De wandeling eindigt bij Residence Rhenen, hier kunt u genieten van een slotgerecht en drankje.
    Het arrangement ‘Culinaire Wandeling’ bevat:

  • Koffie/ thee en home made patisserie bij ontvangst (Stop en Go)
  • Wandeling Landgoed Prattenburg (ongeveer 2 uur)
  • Tussenstop met Gluhwein en winterse hap
  • Slotgerecht & drankje

Bovenstaand arrangement is vanwege de huidige pandemie enkel te boeken in tweetallen en is geheel coronaproof. Prijs voor arrangement bedraagt € 19,50 p.p.

Reserveren