OPEN TROUWLOCATIE ROUTE

30
Apr 2017
Zondag

Open top trouwlocatie routeTop trouwlocatie Route, kom langs bij Residence Rhenen!

Toptrouwlocaties organiseert voor alle bruidsparen op zondag 30 april 2017 van 11:00 tot 17:00 uur de Open Toptrouwlocatie Route. Je kunt vrijblijvend onze locatie bezichtigen. Residence Rhenen is één van de top trouwlocaties en opent haar deuren voor toekomstige bruidsparen. Tijdens de Open trouwlocatie route kun je vrijblijvend en zonder afspraak een kijkje nemen; op zoek naar dat ene, speciale gevoel: hier willen wij trouwen! Bij Residence Rhenen is veel mogelijk;

,,Van idyllisch buiten trouwen in het bos tot een swingende party”!


Residence Rhenen is een officiële trouwlocatie gelegen in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug en ligt centraal in Nederland.
Onze trouwlocatie beschikt over 6 sfeervolle ruimten, die ingericht kunnen worden naar jouw wens. Kies je eigen huisstijl, moderne lounge uitstraling of hou je meer van de romantisch klassieke ambiance.

Wat mag je verwachten van Residence Rhenen tijdens de route?

Wij ontvangen jullie met een glas bubbels tijdens de open trouwlocatie route. Naast een rondleiding door de zalen  van Residence Rhenen en het proeven van de sfeer kunnen wij een vrijblijvende offerte presenteren. Enkele leveranciers zullen zich op deze dag presenteren, denk bijvoorbeeld aan een pre-wedding shoot en een zelfstandig trouwambtenaar.
Sfeer proeven en inspiratie opdoen staat op deze dag centraal. Bekijk alvast de foto’s van de mogelijk opstellingen van jouw huwelijksplechtigheid.
Bij een definitieve boeking via de Open trouwlocatie route ontvang je een cadeaubon van Restaurant de Rotisserie.

Deelnemen aan de open trouwlocatie route van top trouwlocatie Residence Rhenen?

Kom vrijblijvend langs tijdens op zondag 30 april 2017, je kan je ook aanmelden via de website van de open trouwlocatie route.
Onze huwelijk managers ontvangen je graag!

Is Residence Rhenen jullie definitieve locatie? Geef deze door aan toptrouwlocaties.nl en ontvang gratis het Rituals cadeaupakket. Daarnaast maak je o.a. kans om jullie huwelijksdag t.w.v. max. € 10.000,- te winnen.