Open Toptrouwlocatie Route

28
Jan 2023
Zaterdag

Op zoek naar een sprookjesachtige trouwlocatie?

Ga jij trouwen? Dan is de Open Toptrouwlocatie Route dé manier om jouw perfecte trouw- en/of feestlocatie te vinden. Jij kan tijdens deze dag, bij Residence Rhenen vrijblijvend rondkijken en sfeer proeven.

Open Toptrouwlocatie Route

Tijdens de bezichtiging ontdek jij of de uitstraling en sfeer van Residence Rhenen past bij jullie wensen en natuurlijk vooral of je die ene klik voelt. Tijdens de Open Toptrouwlocatie Route dagen, zorgt Residence Rhenen ook voor een echte wedding vibe. Zo krijg jij een nog beter beeld van hoe een ceremonie eruit kan komen te zien, hoe de tafels gedekt worden voor een huwelijksdiner en of de ruimte voor het feest past voor het aantal genodigden.

Tevens kan je kennis maken met enkele leveranciers van Residence Rhenen.

Wat mag je verwachten van Residence Rhenen en haar leveranciers?

Wij ontvangen jullie met een glas bubbels tijdens de open top trouwlocatie route. Naast een rondleiding door de zalen en het proeven van de sfeer kunnen wij een vrijblijvende offerte presenteren. Deze leveranciers zullen zich presenteren tijdens de Open Top Trouwlocatie Route:

BABS Con | trouwambtenaar

Babs Con

Jullie trouwambtenaar heet Con Bolderman, al sinds 2009 beëdigd als Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand (BABS Con) voor de Gemeente Rhenen. Wonend in Arnhem reist hij graag Nederland door als jouw trouwambtenaar. Waar jullie in Nederland ook willen trouwen , alles is mogelijk!

Jullie bepalen het wat, hoe en waar en maken gebruik van de ervaring, ideeën en creativiteit van Con. Als toekomstig bruidspaar is het jullie mooiste dag en we doen het op jullie manier! Bekijk wat anderen over deze trouwambtenaar schrijven.

Taartaholics | bruidstaarten

Taartaholics is een begrip in deze omgeving als het gaat om prachtige en lekkere bruidstaarten.
Er is van alles te regelen voor jullie bruiloft, onder andere een bruidstaart. Taartaholics kan jullie helpen met een bruidstaart op maat, helemaal hoe jullie het wensen! Van smaak tot kleuren, alles kan besproken worden! Bekijk alvast enkele voorbeelden.

Tijdens de Open Top Trouwlocatie Route krijg je een voorproefje van Taartaholics.

Selijn Fotografie | Bruidsfotografie

Selijn-Fotografie
Jullie trouwdag is een dag vol liefde die uniek is. Een dag vol emoties, liefde en vreugde met de mensen die jullie dierbaar zijn. Dat willen jullie graag vastgelegd hebben. Samen met jullie maken wij jullie trouwdag onvergetelijk met liefdevolle en tastbare herinnering.

Persoonlijk met een vleugje romantiek, ongedwongen met een stoer randje.
Een ervaring die je telkens opnieuw beleeft na jullie bruiloft.

De vriendelijke DJ | Best beoordeelde Bruiloft DJ volgens The Perfect Wedding

Met een kleine 100 bruiloften per jaar mag ik mezelf inmiddels behoorlijk bruiloft expert noemen. Ik geef je dan ook graag tips en span die avond graag samen met je ceremoniemeester(s) om de avond zo perfect mogelijk te laten verlopen.

Mijn DJ meubel is speciaal voor bruiloften ontworpen. Begin van de avond kan er een selectie (trouw)foto’s getoond worden op het meubel zo kunnen ook je avondgasten nog even nagenieten bij binnenkomst.
Ook voor (live) muziek bij de ceremonie kun je bij mij terecht. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Zangeres begeleid op Piano? Of een live Saxofonist.

De Vriendelijke DJ spreekt je graag vrijblijvend op de Open Top Trouwlocatie Route om de vele mogelijkheden te bespreken.

Wauw Ik Trouw Jou | Trouwambtenaar

In April 2018 is Yvonne beëdigd door de rechtbank in Utrecht als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand, oftewel BABS, oftewel trouwambtenaar en benoemd in de gemeente Rhenen en in de gemeente Amersfoort.

Geboren en getogen in Amsterdam en al ruim 35 jaar woonachtig in Zeist.

Deelnemen aan de open trouwlocatie route van top trouwlocatie Residence Rhenen?

Kom vrijblijvend langs tijdens de open route op zaterdag 28 januari 2023, je kan je ook aanmelden via de website van de open trouwlocatie route. Onze huwelijk managers ontvangen je graag!