Open Toptrouwlocatie Route

15
Apr 2018
Zondag

Ga jij trouwen? Kom langs tijdens de Open Top Trouwlocatie Route.

Open Toptrouwlocatie Route

 

Ga jij trouwen? Dan is de Open Toptrouwlocatie Route dé manier om jouw trouwlocatie te vinden. Kom vrijblijvend rondkijken en proef de feer bij toptrouwlocatie Residence Rhenen. Ontdek of de uitstraling en sfeer van trouwlocatie Residence Rhenen bij jullie wensen past en natuurlijk vooral of je die ene klik voelt. Tijdens de Open Toptrouwlocatie Route dagen, zorgen wij voor een echte wedding vibe. Zo krijg jij een nog beter beeld van hoe een ceremonie eruit kan komen te zien, hoe de tafels gedekt worden voor een huwelijksdiner en of de ruimte voor het feest past voor het aantal genodigden.

De Open Top trouwlocatie Route, kom langs bij Residence Rhenen!

Toptrouwlocaties organiseert voor alle bruidsparen op zondag 15 april 2018 van 11:00 tot 16:00 uur de Open Top Trouwlocatie Route. Je kunt vrijblijvend onze locatie bezichtigen. Residence Rhenen is één van de top trouwlocaties en opent haar deuren voor toekomstige bruidsparen.

Tijdens de Open toptrouwlocatie route kun je vrijblijvend en zonder afspraak een kijkje nemen; op zoek naar dat ene, speciale gevoel: hier willen wij trouwen! Bij Residence Rhenen is veel mogelijk;

van idyllisch buiten trouwen in het bos tot een swingende party!

De Open Toptrouwlocatie Route
Residence Rhenen is een trouwlocatie gelegen in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug en ligt centraal in Nederland.

Onze trouwlocatie beschikt over 6 sfeervolle ruimten, die ingericht kunnen worden naar jouw wens. Kies je eigen huisstijl, moderne lounge uitstraling of hou je meer van de romantisch klassieke ambiance.

Wat mag je verwachten van Residence Rhenen tijdens de route?

Wij ontvangen jullie met een glas bubbels tijdens de open trouwlocatie route. Naast een rondleiding door de zalen en het proeven van de sfeer kunnen wij een vrijblijvende offerte presenteren. Enkele leveranciers zullen zich op deze dag presenteren.

De Open Top Trpouwlocatie Route
Sfeer proeven en inspiratie opdoen staat op deze dag centraal. Bekijk alvast de foto’s van de mogelijk opstellingen van jouw huwelijksplechtigheid.
Bij een definitieve boeking via de Open trouwlocatie route ontvang je een cadeaubon van Restaurant de Rotisserie.

Deelnemen aan de open trouwlocatie route van top trouwlocatie Residence Rhenen?

Kom vrijblijvend langs tijdens op zondag 15 april 2018, je kan je ook aanmelden via de website van de open trouwlocatie route. Onze huwelijk managers ontvangen je graag!

Is Residence Rhenen jullie definitieve locatie? Geef deze door aan toptrouwlocaties.nl en ontvang gratis het Rituals cadeaupakket. Daarnaast maak je o.a. kans om jullie huwelijksdag t.w.v. max. € 10.000,- te winnen.