Port Lunch Quinta Santa Eufemia

12
Mrt 2023
Zondag

Port Lunch Quinta de Santa Eufemia

In samenwerking met Le Baril organiseert Residence Rhenen een Port Lunch op zondag 12 maart 2023.

Heerlijke gerechten, mooie portwijnen, unieke beleving. Puur genieten!

De Port Lunch begint om 12.30 uur met een amuse en een begeleidende Portwijn.
In een 4-gangen lunch, waarin de smaak van food & port centraal staan, gaan we u culinair verwennen.

Onder leiding van Rick da Encarnacao, importeur van Porthuis “Quinta Santa Eufemia” wordt u meegenomen in de wereld van Port.

Quinta de Santa Eufemia werd in 1864 opgericht door de traditionele Douro familie Bernardo Rodrigues de Carvalho die altijd wijnen en port hebben geproduceerd. Quinta de Santa Eufemia is gelegen in de vallei van de rivier de Douro ten zuidoosten van Peso da Regua in Noord-Portugal, in het hart van de oudste erkende wijnregio van de wereld. Dit porthuis bezit 45 hectare wijngaarden met bodem van leisteen. Deze bodem is verantwoordelijk voor de perfecte druiven die jaarlijks een goede port- en wijnproductie opleveren. Tegenwoordig staat de wijngaard onder leiding van de vierde generatie van de familie. Vanaf 1994 produceert de familie portwijnen met behulp van de eeuwenoude kennis, ervaring, de eigen karakteristieke stempel van de familie en de moderne technieken van deze tijd.

Zelden wordt er aan tafel zo’n goed “huwelijk” gesloten als dat tussen food & port. Naast een mooi gerecht hoort een welgekozen glas port te flonkeren in het glas, maar welke portwijnen schenken we deze middag bij welk gerecht?

Gerechten combineren met Port is een echte smaaksensatie!
Laat u verrassen door onze specialisten op gebied van Port en Food.

Reserveren is verplicht voor de Port Lunch.
Prijs voor deze middag € 64,50 (5 gangen lunch incl. amuse en portwijnen)

Reserveren Restaurant