Restaurantweek Winnaars

28
Apr 2016
Donderdag

restaurantweek winnaars

Residence Rhenen scoort en behoort bij de Restaurantweek Winnaars!

Tijden de Restaurantweek maart/ april 2016 heeft Residence Rhenen – Restaurant de Rotisserie – gescoord. Wij behoren tot de winnaars van deze editie en mogen het winnende menu nogmaals presenteren tijdens de Restaurantweek Winnaars editie van donderdag 28 april t/m zondag 8 mei 2016.

Kom culinair genieten tijdens de Restaurantweek Winnaars bij Residence Rhenen.
Ons restaurant behoort bij de top van Nederland en hanteert de volgende prijzen:

3- gangen lunch à € 24,50 en diner voor € 29,50

Uit 428 recensies (restaurantweek) worden wij beoordeeld met een 8,8.

Tijdens de Restaurantweek bij Residence Rhenen presenteren wij een menu, dat gericht is op het seizoen, diverse streekproducten en de Big Green Egg. Wij serveren het volgende menu:

Voorgerecht
T
errine van runderpastrami en portobello
Basilicum | bataat | wortel

voorgerecht restaurantweek

Wijnsuggestie: Duitsland, Moezel, Carl Loewen, pinot blanc
Tonen van (kwee)peer met een krachtige afdronk.

Soep (meerprijs à € 5,00)
O
osterse pompoen crème soep
Croutons gepofte knoflook | schuim gerookte yoghurt

Wijnsuggestie: Spanje, Somontano, el Arino, gewürztraminer
Gele kleur, exotisch fruit in de neus en de smaak van abrikozen en amandelspijs.

Tussengerecht (meerprijs à € 7,50)
Zalm gegaard op cederhout van de Big Green Egg
Aardpeer | zuurkool | selderij | tobiko kaviaar

restaurantweek tussengerecht

Wijnsuggestie: Verenigde Staten, Californië, Pedroncelli, chardonnay
Volle chardonnay met rijp geel fruit en eikenhout in de neus en een sappige smaak.

Hoofdgerecht
Skrei (kabeljauw)
Komkommer kruim | wonton ravioli met paddenstoelen | knol | schuim van Parmaham

Wijnsuggestie: Frankrijk, Provence, Rimauresq, grenache
Bleekroze tint, aroma met lichte kruidigheid en rood fruit. Complex en mondvullend.

Of (keuze)

Eendenborst van de Big Green Egg
Truffelaardappel | artisjok-appel | quinoa | clafoutis blauwe bes

Wijnsuggestie: Spanje, Valdejalón, Botijo Rojo, garnacha
Donker robijnrood, gedroogd rood fruit in de geur. Veel fruittonen in de smaak.

Kaas (meerprijs € 5,00)
R
emeker Jersey Boerenkaas
Bavarois rucola | compote vijg | Heuvelrug broodje | gebrande noten

Wijnsuggestie: Portugal, Douro, Niepoort, Late Bottled Vintage
Donkerrood uiterlijk, met aroma’s van pruimen en bramen.

Nagerecht
C
heese cake
Chocolade sorbet ijs | hazelnoot

Wijnsuggestie: Italië, Friuli, Pass the cookies, verduzzo
Goudkleurig, met in de geur vanille en honing. De smaak is volzoet, tonen van citrus.

Koffie Compleet (à € 8,00 p.p.)
K
offie of thee naar keuze, 2 friandises, likeur naar keuze (Zuidam)

3-gangen lunch        (soep – hoofdgerecht – dessert)                          €24,50

3-gangen lunch        (voorgerecht – hoofdgerecht – dessert)             €27,50

3-gangen diner         (voorgerecht – hoofdgerecht – dessert)             €29,50

Wijnarrangement 3-gangen                                                                       €16,50

Wijnarrangement 4-gangen                                                                       €22,00

Wijnarrangement 5-gangen                                                                       €27,50

Wijnarrangement 6-gangen                                                                       €33,00

Wijn per glas                                                                                                 €6,00

Reserveren voor de Restaurantweek Winnaars?