Feest, borrel of receptie

homefeestborrelofreceptieVrienden, kennissen en collega’s de gelegenheid geven om je te feliciteren. Bij mooi weer mogelijk op één van de terrassen op ons landgoed of binnen bij de openhaard?

U bepaalt de invulling, van een aangeklede receptie tot en met een feestelijke borrel of een swingend feest! Kies een invulling en een ambiance die bij u past. Doordat onze ruimten verschillen van grootte, kunnen wij zowel kleine als grote gezelschappen verwelkomen, tot maximaal 300 personen.

Wilt u ontvangen worden met een glas Prosecco of Champagne of wellicht met een cocktail, van een Mojito tot een aardbeien Daiquiri?

U bepaalt zelf de invulling! Een diversiteit aan bittergarnituren / tafelgarnituren en afsluiters hebben wij op een rij gezet. Een drankenarrangement, met of zonder buitenlands gedestilleerde dranken, het bestaat allemaal tot de mogelijkheden bij Residence Rhenen.

Enthousiast?

Bekijk de Informatiebrochure met de mogelijkheden en de prijzen.
Ons team nodigt u van harte uit op Residence Rhenen en beantwoord graag vrijblijvend al uw vragen. Op afspraak staan onze medewerkers voor u klaar. In overleg is een afspraak op zaterdag of in de avonduren ook mogelijk. Wij zijn bereikbaar via 0318 542888 of laat ons u bellen. U kunt u gegevens achterlaten op ons contactformulier.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw Telefoonnummer (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht