Huwelijksaanzoek, en nu verder?

27
aug
2015

Origineel huwelijksaanzoek, en nu verder?

Een origineel huwelijksaanzoek en inspiratie opdoen? Van plan om je partner ten huwelijk te vragen? Lees dit artikel dan verder.huwelijksaanzoek residence rhenen

Ben je al ten huwelijk gevraagd, van harte gefeliciteerd, je leeft in de zevende hemel!
Nu de tweede grote vraag – na het aanzoek – waar moet je mee beginnen?

Het huwelijksaanzoek, hoe ziet dat eruit?

Elke bruid in spé wilt graag vertellen over haar romantische en speciale huwelijksaanzoek. Oftewel, tijdens het ontbijt of tijdens de je favoriete serie een opmerking als ,,Schat, heb je weleens nagedacht over trouwen” mag daarom niet eens bestempeld worden als ‘huwelijksaanzoek’.
Wat zijn haar verwachtingen, ongetwijfeld heeft ze wel eens een paar hints gegeven. Zal ze verrast zijn, hoe zal ze reageren en hoe hoort het eigenlijk zijn vragen die jij als haar partner zich moet afvragen.

Je wilt toch dat ze JA zegt tijdens je huwelijksaanzoek, en dat ze zich op haar gemak voelt.
We denken nu even aan het huwelijksaanzoek tijdens een grote NBA- basketbalwedstrijd, alle ogen waren gericht op hem en haar.

Pas je idee aan op wat je partner leuk vindt, houd ze wel van de aandacht en vindt ze het geen probleem om in het middelpunt van de aandacht te staan? Maak daar dan gebruik van.

Leg je perfecte huwelijksaanzoek vast!

Zorg dat je je foto -of videocamera bij de hand hebt. Zo kunnen jullie aan het thuisfront laten zien hoe romantisch het was. Heb je wel om haar hand gevraagd bij je schoonvader..? Ouderwets of bijzonder! Ook leuk is een loveshoot en vraag haar ergens tijdens de shoot ten huwelijk, Melissa Ouwehand kan je hier goed bij helpen.

Bijzondere manieren om haar ten huwelijk te vragen

Natuurlijk zijn dit enkel ideeën, leuk is om haar op je eigen persoonlijke manier ten huwelijk te vragen.

1. Tijdens oud & nieuw 2016 doet deze Lentenaar een origineel huwelijksaanzoek met lichtletters.

2. Vraag je partner ten huwelijk bij een knisperend haardvuur in het romantische chalet.

3. Na een heerlijke boswandeling neerstrijken in De Rotisserie. Zorg voor bloemen en een glas ten huwelijk vragen
Champagne en blijf het huwelijksaanzoek uitstellen tot aan de cappuccino. Laat haar cappuccino versieren (bestrooien met cacaopoeder) met je aanzoek. Surprise!

4. Liefde gaat door de maag, na een winterse wandeling een kop warme chocomelk met slagroom en de beste taart ever nuttigen in Restaurant de Rotisserie! Laat er zo’n gezellig ‘wil je met me trouwen’-slingertje of vlaggetje inprikken en je hebt een onweerstaanbaar huwelijksaanzoek.

 

Heb je haar al ten huwelijk gevraagd, en nu verder?

Waar moet je mee beginnen? Wij hebben een checklist voor je opgesteld.

Je gaat trouwen 12 tot 8 maanden:

  • Kies een mogelijk trouwdatum, wellicht ben je flexibel en kan je hierover in gesprek gaan met je locatie
  • Maak een voorlopige gastenlijst
  • Is er een thema?
  • Save-the-date en kondig je bruiloft aan
  • Budget bepaling
 • Gemeentehuis of wellicht trouwen in een bos
 • Inpiratie opdoen: de trend DIY
  DIY maakt een bruiloft voor iedereen betaalbaar en leuk! Met een DIY thema geef je ook meteen een persoonlijk tintje aan je bruiloft. Doe alvast inspiratie op!
 • Maak een draaiboek
 • Oriënteer je tijdens de top trouwlocatie route op zondag 14 april 2019

Inspiratie voor je huwelijk bij Residence Rhenen

Het belooft weer een mooi jaar te worden op het gebied van trouwen. We hebben de trends voor de bruiloft thema’s voor je op een rij gezet.

Persoonlijk

De afgelopen jaren zagen we dat de bruiloften bij Residence Rhenen steeds vaker waren geïnspireerd door pinterestborden, maar in 2019 gooien we het roer om. Bruidsparen willen steeds vaker een bruiloft die laat zien wie zij zijn. Alles wordt persoonlijker. Persoonlijke details zullen dan ook als decoratie worden gebruikt.

Vintage

Nieuw? Nee! Vintage bruiloften hadden we in 2016 ook al heel veel, maar we gaan er gewoon weer lekker mee verder. Je kunt dus blijven uitpakken met oude koffertjes, fotolijstjes, een kanten lintje in je bruidsboeket en oude meubels.

Plaats als thema

In 2016 gaan we zien dat belangrijke plaatsen voor het bruidspaar een steeds grotere rol gaan spelen tijdens hun bruiloft. Als een bruid bijvoorbeeld ten huwelijk is gevraagd in Parijs, dan krijgt de bruiloft een Parijs tintje waarbij de Eiffeltoren natuurlijk niet mag ontbreken.