Huwelijksplechtigheid

 

JULLIE HEBBEN TROUWPLANNEN EN HEBBEN EEN TROUWAMBTENAAR NODIG?

Residence Rhenen beschikt over zes sfeervolle ruimten, die ingericht kunnen worden voor uw huwelijksplechtigheid.

Het ja woord geven tijdens de huwelijksplechtigheid

Residence Rhenen biedt u de gelegenheid het huwelijk te sluiten voor de burgerlijke stand op onze eigen locatie. Het bespreken van de trouwambtenaar is het enige onderdeel dat wij u niet uit handen kunnen nemen. Het burgerlijk huwelijk kan zowel binnen als buiten worden voltrokken. Wij zetten de mogelijkheden even op een rij:

Een ambtenaar van de gemeente Rhenen

Bij de Gemeente Rhenen leggen jullie de trouwlocatie, datum en tijdstip vast. Jullie kunnen bij de gemeente een voorkeur uitspreken wie je als trouwambtenaar wilt hebben. Met de gemeenteambtenaar maak je voor de bruiloft een afspraak om de trouwplechtigheid door te spreken.  Je betaalt, naast de locatiehuur, de gemeenteleges voor het opmaken van de trouwakte en de begeleiding van de trouwambtenaar.

Een eigen ambtenaar en de huwelijksplechtigheid

Jullie kunnen bij de gemeente Rhenen aangeven dat je een eigen trouwambtenaar (buiten gemeente Rhenen) wilt aanstellen voor jullie huwelijksplechtigheid.  Je betaalt, naast de locatiehuur, de gemeenteleges, de extra kosten voor benoeming voor een dag van de zelfstandig trouwambtenaar en de (eventuele) kosten die de trouwambtenaar in rekening brengt.

Op een ander tijdstip uw huwelijksplechtigheid

Op ieder willekeurig moment en in iedere gemeente in Nederland trouwen jullie (al dan niet gratis) voor de wet. Op de grote dag van jullie huwelijksfeest (dat kan dan ook op zondagen of feestdagen!) begeleid de zelfstandig trouwambtenaar jullie huwelijksplechtigheid.
Je betaalt de leges voor de gemeente op het tijdstip dat jullie het officiële huwelijk hebben in een gemeentehuis. Daarnaast betaal je, naast de locatiehuur de zelfstandig trouwambtenaar voor een ceremonieel huwelijk.

Enthousiast?

Bekijk de trouwbrochure met de mogelijkheden en de prijzen.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw Telefoonnummer (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht