KERST 2017

Kerst Residence Rhenen

Kerst vieren in Rhenen en Veenendaal bij Residence Rhenen!

Tijdens deze sfeervolle dagen gaat het team van Residence Rhenen u gastronomisch verwennen met een kerstbrunch en een culinair 8 gangen kerstdiner! Onze gehele locatie zal in kerstsfeer zijn, onze locatie is gelegen in Rhenen en Veenendaal.

Tijdens de kerstdagen kunt u op Residence Rhenen genieten van onze kerstbrunch en kerstdiner. Intens genieten van de kerstsfeer bij ons op de locatie. Mocht u heerlijk willen brunchen kunt u kiezen voor een kerstbrunch voor slechts € 44,50 p.p. Wilt u liever genieten van een kerstdiner bij Residence Rhenen, dan serveren wij in Restaurant de Rotisserie een 8-gangen diner.

Kerstbrunch

Vier de kerst met de gehele familie en geniet van een kerstbrunch

Beleef dit jaar een bijzondere kerst bij Residence Rhenen. Op eerste en tweede kerstdag serveren wij in ’t Koetshuis een kerstbrunch voor jong en oud. Laat u verrassen door het gevarieerde aanbod van feestelijke en culinaire gerechten. Voor de kinderen presenteren wij een speciaal kinderbuffet en kunnen zij genieten van onze professionele kinder entertainment in een aparte ruimte. Voor de kleinsten draaien we een leuke kerstfilm en kunnen ze worden geschminkt.

Wij ontvangen u graag tussen 11.00 en 12.00 uur voor de feestelijke Kerstbrunch. Bekijk de culinaire invulling van de kerstbrunch.

Prijzen
Volwassenen: € 44,50 per persoon
Kinderen 4 t/m 11 jaar: € 24,50 per kind

Kerstdiner

KERSTDINER = VOLGEBOEKT

De verlichte oprijlaan, brandende vuurkorven en de vuurplaats is het eerste decor tijdens het kerstdiner bij Residence Rhenen. U wordt ontvangen met een welkomstdrankje en op de achtergrond speelt de kerstmuziek. De gehele locatie is in kerstsfeer.

Residence Rhenen, Restaurant de Rotisserie is op beide kerstdagen geopend voor het kerstdiner. Tijdens deze sfeervolle dagen serveren wij een culinair 8 – gangen diner. Tussen 18.00 en 19.30 uur ontvangen wij u,  uiteraard kunnen wij rekening houden met dieet of speciale andere wensen.

Prijzen
8-gangen diner: € 65,00
Wijnarrangement: € 35,00

Bekijk de invulling van het Kerstdiner

Reserveren voor de kerstbrunch of kerstdiner?

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw Telefoonnummer (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht