MaDiWo Huwelijk & Feest

headermadiwohuwelijkMaDiWo Huwelijk & Feest

Huwelijksvoltrekking en diner 25 gasten

Feest 75 gasten

14.00 uur               Ontvangst van jullie daggasten in de bar of op het aangrenzende terras met een kopje koffie of thee

14.30 uur               Huwelijksvoltrekking in Koetshuiszaal I of bij mooi weer buiten

15.30 uur               Toost met Prosecco & Taart in het Chalet of op het aangrenzende terras

16.30 uur               Aperitief in het Chalet of op het aangrenzende terras.

17.30 uur               Diner in Berg en Boszaal I of II aan stijlvol gedekte dinertafel(s) wij serveren een driegangen seizoens menu  uit onze eigen keuken, waarbij wij rekening houden met voorkeuren voor vis, vegetarisch en vlees wij schenken onze uitstekende huiswijnen, drankjes naar keuze (Hollands assortiment) en tafelwaters.

20.00 uur               Ontvangst van jullie feestgasten in Koetshuiszaal I of II met koffie, thee en bruidspetitfours/ gesorteerd gebak of een feestelijke flute Prosecco of Kir Royal. Tijdens het feest schenken wij drankjes naar keuze (Hollands assortiment), zorgen voor originele tafelgarnituren en serveren een mooie selectie van koude en warme hapjes

00.00 uur               Wij serveren de gasten een originele midnightsnack, waarna jullie voor de huwelijksnacht naar het Chalet gaan!

 

De kosten voor dit volledige arrangement bedragen € 4000,- (exclusief de leges voor de huwelijksvoltrekking en bruidstaart).

De prijs per extra daggast is € 90,- en per extra feestgast € 30,-

Voor aanpassingen op en/of toevoegingen aan dit programma, doen wij jullie graag een voorstel op maat.

Enthousiast?

Bekijk de trouwbrochure met de mogelijkheden en de prijzen.
Ons team nodigt u van harte uit uw huwelijksdag te beleven op Residence Rhenen en beantwoord graag vrijblijvend al uw vragen. Op afspraak staan onze ‘huwelijksmanagers’ voor u klaar. In overleg is een afspraak op zaterdag of in de avonduren ook mogelijk. Wij zijn bereikbaar via 0318 – 542 888 of laat ons u bellen. U kunt u gegevens achterlaten op ons contactformulier.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw Telefoonnummer (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht