MaDiWo huwelijk & receptie

 headermadiwohuwelijkMaDiWo huwelijk & receptie

Huwelijksvoltrekking en huwelijksborrel 65 gasten

Aperitief en Diner 25 gasten

14.00 uur               Ontvangst van jullie ceremoniegasten in de Koetshuiszaal I met een kopje koffie of thee

14.30 uur               Huwelijksvoltrekking in Koetshuiszaal II, bij mooi weer buiten

15.30 uur               Gelukwensmoment en receptie Toost met Prosecco & Taart in Koetshuiszaal I of op het aangrenzende terras. Aansluitend een huwelijksborrel met drankjes naar keuze (Hollands assortiment) en een mooie selectie van koude en warme hapjes

18.00 uur               Einde van de huwelijksborrel en jullie dinergasten drinken een aperitief in de Bar of op het zonovergoten terras

19.00 uur               Diner in Berg en Boszaal I aan stijlvol gedekte dinertafel(s) serveren wij een driegangen seizoens menu uit onze eigen keuken, waarbij wij rekening houden met voorkeuren voor vis, vegetarisch en vlees, wij schenken onze uitstekende huiswijnen, drankjes naar keuze (Hollands assortiment) en mineraalwaters. Het diner wordt afgesloten met koffie of thee met bonbons.

22.00 uur               Jullie sluiten de dag af met een huwelijksnacht in het Chalet! De volgende ochtend serveren wij u een uitgebreid ontbijt bij de openhaard of op het terras.

De kosten voor dit volledige arrangement bedragen €3000,- (exclusief de leges voor de huwelijksvoltrekking en bruidstaart).

De prijs per extra ceremoniegast is € 25,- en per extra dinergast € 75,-

Voor aanpassingen op en/of toevoegingen aan dit programma, doen wij jullie graag een voorstel op maat.

Enthousiast?

Bekijk de trouwbrochure met de mogelijkheden en de prijzen.
Ons team nodigt u van harte uit uw huwelijksdag te beleven op Residence Rhenen en beantwoord graag vrijblijvend al uw vragen. Op afspraak staan onze ‘huwelijksmanagers’ voor u klaar. In overleg is een afspraak op zaterdag of in de avonduren ook mogelijk. Wij zijn bereikbaar via 0318 – 542 888 of laat ons u bellen. U kunt u gegevens achterlaten op ons contactformulier.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw Telefoonnummer (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht