Preuvenement

headerpreuvenement
Diner Preuvenement I à € 60,00 per persoon

Carpaccio van runderhaas met een gebakken gamba
Lichtgebonden soep van gepofte paprika met crème fraîche
Op de huid gebakken heilbotfilet met saus van citroenmelisse
Maïshoenderfilet met een farce van paddestoelen en truffel
Steake Bavette met truffelmousseline en jus van kalf
Mini tarte-tatin van ananas met mousse van karamel

Diner Preuvenement II à € 60,00 per persoon

Gemarineerde rosbief van kalf met mayonaise van gerookt spek
Ossenstaartbouillon met shi-i-take en lavas
Rode mulfilet met peulen en beurre blanc van grove mosterd
Scharrelhoenderfilet gevuld met groene asperges en paprika met jus van sjalot
Diamanthaas met mousseline en jus van thijm
Bouillon van rood fruit met verse mint sorbetijs

Bij het Preuvenement hanteren we minimaal 25 personen