Referenties

 • Culinaire Fietsroute

  16
  Apr 2021
  Vrijdag
  - 09.00 uur -

  Het is Lente, geniet van een Culinaire Fietsroute!


  Het is Lente! We willen erop uit! Weer genieten, ondanks alle restricties. Op vrijdag 16 april, zaterdag 17 april en zondag 18 april presenteert Residence Rhenen haar ‘Culinaire Fietsroute

  45 kilometer fietsplezier dwars door Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. Een verrukkelijk arrangement dat start en eindigt op het mooiste plekje van Nederland; Residence Rhenen.

  Tussen 9.00 en 13.00 uur gaan de gasten elke vijf minuten van ‘start’ met koffie/ thee en drie home made heerlijkheden uit eigen patisserie. Te nuttigen rondom Residence Rhenen, met het complete bos als verlengstuk van de tuin, coronaproof genieten!

  Het bijzondere lunchpakket is dan al in uw bezit, met luxe broodjes, smakelijke sandwiches, wrap, verse smoothie en water.  De Culinaire fietsroute eindigt bij Residence Rhenen met een drankje naar keuze en een culinair slotgerecht.

  Na de boeking neemt via reserveringstool, email of telefonisch nemen we contact met u op om de precieze starttijd af te stemmen.

  Het programma
  U kunt uw gewenste tijd reserveren tussen
  09.00 – 13.00 uur (vertrek om de 5 minuten).
  Ontvangst bij Restaurant de Rotisserie/ Residence Rhenen (Startpunt).
  De culinaire fietsroute begint met een kopje koffie of thee en home made patisserie.
  Onderweg kunt u genieten van een gevarieerde lunch. De fietsroute eindigt weer bij Residence Rhenen met een culinair slotgerechtje & drankje.

  Bovenstaand Arrangement; Culinaire Fietsroute bedraagt € 29,50 p.p.

  Reserveer de Culinaire Fietsroute
  Reserveren