Referenties
-
Workshop kerstcreatie maken & High Tea
12Dec 2023Dinsdag- 13:00 uur -CREATIVE & CULINAIRE GEZELLIGHEID ” OP DE BERG”
Residence Rhenen en Roelofsen Bloemen organiseren een workshop Kerstcreatie maken met een High Tea.
dinsdag 12 december.
Roelofsen Bloemen verzorgt een workshop ” Kerstcreatie maken”, de daadwerlijk gemaakt creatie mag u mee naar huis nemen.
Daarnaast verzorgt Residence Rhenen een uitgebreide High Tea. Wij presenteren diverse zoete en hartige gerechten.
Ontvangst is om 13:00 uur met koffie of thee en patisserie.
Van 13:30 tot 15:00 uur gaat u het bloemen stuk maken.
Tussen 15:00 tot 16:30 uur geniet u van een culinaire High Tea.
Reserveer direct voor Workshop kerstcreatie maken & High Tea
Workshop & High Tea €69,50 p.p.
info@residencerhenen.nl | 0318 – 542 888.
-
Kerst 25 & 26 december 2023
25Dec 2023Maandag- 17:30 -Kerstdiner bij Residence Rhenen.
Op Kerstavond en beide Kerstdagen (25 & 26 december)
nodigt Residence Rhenen u uit voor een culinair 8-gangen diner.
Dit eigentijdse restaurant, gelegen in de bossen tussen Veenendaal en Elst.
Restaurant de Rotiserie beschikt over een prachtige open keuken waar de gerechten met zorg worden bereid onder het toeziend oog van de gasten.
Tijdens deze sfeervolle kerstdagen zal het team van Residence Rhenen u gastronomisch verwennen.
De hele locatie zal zijn omgetoverd in een feestelijke kerstsfeer,
waardoor u in de perfecte ambiance kunt genieten van deze culinaire ervaring.U kunt voor het Kerstdiner bij ons terecht vanaf 17.30 uur.
Het 8 gangen Kerstdiner bedraagt € 92,50 p.p.
info@residencerhenen.nl | 0318 – 542 888
-
WHISKY DINER & PROEVERIJ 2024
13Feb 2024Dinsdag- 18:30 -“Culinair genot ontmoet whisky in harmonie!”
In samenwerking met Slijterij Het Plein organiseert Residence Rhenen een Whisky diner & proeverij.
dinsdag 13 februari
dinsdag 5 maart
donderdag 14 maart
Om 18:30 uur begint de avond met een amuse.
Dit wordt gevolgd door een 5-gangen diner waaronder ook Live Cooking.
Het diner is speciaal samengesteld voor deze gelegenheid,
waarbij we u meenemen in de boeiende combinatie van whisky en culinair.
Tijdens deze unieke ervaring wordt u begeleid door niemand minder dan Jan Beek,
een vooraanstaand whiskykenner en auteur, die de whiskyliefhebbers van begin tot eind zal vermaken en inspireren.
5-Gangen All-Inn. Prijs bedraagt € 74,50 p.p.