Sinter Kerst & Nieuw

Van vrijdag 4 december t/m vrijdag 8 januari staat ons landgoed geheel tot uw beschikking voor het vieren van Sinter Kerst & Nieuw!. Toch Sinterklaas vieren met uw collega’s en de kinderen, of op ludieke wijze het kerstpakket overhandigen en wat denkt u van het proosten op 2021 op een Corona proof manier?

Drive Thru Residence Rhenen

Bedank uw medewerkers tijdens Sinter Kerst of Nieuw tijdens een centrale speech. Het is zelfs mogelijk met een eigen auto frequentie, zodat uw collega’s niets missen.

Sinterklaas
Middels een Drive Thru uw werknemers bedanken voor de inzet van afgelopen jaar. Wij kleden dit geheel aan met het juiste thema.
Of is het nu een Sinterklaasviering inclusief Sinterklaas en Pieten, volledig voorzien van banketstaaf, pepernoten en Live muziek.

Kerst
Tijdens en rondom de Kerstdagen zullen zorgen voor een sprookjesachtige omgeving. De verlichte oprijlaan, het buiten terrein voorzien van vuurkorven. De Kerstman zal aanwezig zijn inclusief arrenslee en rendieren. Dit geheel zal omlijst worden met Live muziek, denkt u dan ook aan een DJ met saxofonist.
Residence Rhenen zal zorgen voor Gluhwein en Winterse snacks.
Diverse kraampjes kunnen we plaatsen op het terrein van Residence Rhenen.

Wat denkt u van het hilarische Auto Bingo Event. Toch op een passende manier het jaar afsluiten, Residence Rhenen zorgt voor de culinaire omlijsting!

Een ludieke manier om de medewerkers te voorzien van een Kerstpakket, Residence Rhenen denkt graag met u mee over de invulling hiervan. Denk hierbij aan het cadeau doen van een culinair Kerstpakket of een culinair dinermenu @home.

Culinair Kertspakket


Geeft dit jaar een heerlijk kerst cadeau aan uw werknemers en zakenrelaties. Prachtige kerstgeschenken voor heerlijke culinaire avonden.

Nieuw
Samen met uw collega’s het jaar goed inluiden. Middels een drive thru genietend van die heerlijke oliebol en appelflap een toost uitbrengen op 2021.Sinter Kerst & Nieuw
Informeert u naar de opzet, mogelijkheden en kosten op het landgoed van Residence Rhenen om samen uw collega’s, vrienden, club of familie deze sfeervolle dagen te vieren.

Residence Rhenen is telefonisch bereikbaar op 0318 – 542888 of per mail.