
TAKE AWAY 4-GANGEN MENU
!!SPECIAAL MENU OP 29, 30 EN 31 JANUARI. KIJK ONDERAAN DEZE PAGINA VERDER!!
Onderstaand treft u een tweetal menu’s aan waaruit u kunt kiezen. In elk menu kunt u een keuze maken in het hoofdgerecht. Geeft u in de reservering aan om welk menu het gaat en de keuze in het hoofdgerecht.
Indien we ook de wijn voor u mogen verzorgen, graag vermelden. Wij zorgen ervoor dat deze op de juiste temperatuur wordt geleverd.
Menu 1
Voor
Duo | tartaar van tonijn |pastrami van rund
Wijntip: Di Leonardo 2019|Friuli|Pinot Grigio Ramato per fles € 15,50
Tussen
Wildbouillon | zwijn | broodje
Hoofd (keuze)
Zalmfilet | citroenpeper | salsa verde
Wijntip: Stefan Winter 2019 | Rheinhessen |Riesling per fles € 15,50
of
Hertenbiefstuk | jus cacao
Wijntip: St. John’s Road LSD 2016 | Barossa Valley |Lagrein, Shiraz, Durif per fles € 21,50
Na
Trilogie | pannacotta van chocolade en hazelnoot | bavarois van sinaasappel | tiramisu met appel en kaneel
Wijntip: Domaine de Valcros Hors d’age | Banyuls per flesje 500 ml. € 17,50
Menu 2
Voor
Duo | carpaccio van hert | gestoomde forel
Wijntip: La Cour Des Dames Chardonnay 2018| Languedoc per fles €14,50
Tussen
Pompoensoep | pijnboompitten |broodje
Hoofd (keuze)
Zwijnsprocureur | pastinaak | Jus van truffel
of
Strudel gevuld met paddenstoelen | pompoen | groene kruidenolie
Wijntip: Alexander Koppitsch NO 3 2015 |Oostenrijk, Neusiedl See | Blaufränkisch, Zweigelt per fles €19,50
Na
Trilogie | pannacotta van chocolade en hazelnoot | bavarois van sinaasappel | tiramisu met appel en kaneel
Wijntip: Domaine de Valcros Hors d’age | Banyuls per flesje 500 ml. € 17,50
Dit culinaire 4-gangen menu € 39,50 p.p.
Thuis moet het tussen en hoofdgerecht nog opgewarmd worden. Graag keuze menu en hoofdgerecht aangeven.
Bestel het Take Away menu minimaal 1 dag voorafgaande voor 17.00 uur.
In Veenendaal, Rhenen en Elst (Utr.) komen wij het menu bij u bezorgen, graag gewenste tijdstip aangeven. Uiteraard kunt u het menu ook afhalen.
Komt u bij ons afhalen dan vragen wij u het volgende:
– Kom alleen
– Om per pin te betalen, bij voorkeur contactloos
– Om voldoende afstand te houden
– Kom op het besproken tijdstip
——————————————————————————————————————–
!!SPECIAAL MENU OP 29,30 EN 31 JANUARI!!
DUO VOORGERECHT
Geserveerd met brood
Oosterse tartaar van tonijn | krokante wortel | sesamzaad
Gerookte eendenborst | clavoutis rood fruit | aceto balsamico
HOOFDGERECHT keuze
Zalmfilet | citroenpeper | salsa verde
Of
Rouleau van parelhoender | zongedroogde tomaten | groene asperge | pijnboompit | kalfsjus met appel
Hoofdgerecht geserveerd met geroosterde groenten en crème van pompoen
DESSERT IN WIJNGLAS
Crème brûlée | kletskop | mousse van yoghurt | gel rood fruit
Dit speciale menu a € 35,00
Graag keuze in hoofdgerecht aangeven!