Trouw arrangementen

headertrouwarrangementen

Onze trouw arrangementen

De afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat Residence Rhenen dé locatie voor een bruiloft is centraal in Nederland. Vele bruidsparen gingen u voor en kregen daadwerkelijk alles wat hun bruiloft tot de mooiste dag van hun leven maakte, en meer. Een ontvangst met een mooi glas bubbels op het historische terras, een tongstrelend diner in één van onze private dining rooms en een knallend feest in de Koetshuiszalen.

MaDiWo huwelijk Echter moesten wij op een gegeven moment bruidsparen teleurstellen omdat de beperkte vrij- en zaterdagen reeds volgeboekt waren. Uiteraard willen wij niemand de kans op ‘de mooiste dag van hun leven’ onthouden en daarom bieden wij u de MaDiWo bruiloft. Nog steeds uw droombruiloft, maar tegen een (nog) aantrekkelijkere prijs, op een doordeweekse dag. Neemt u contact  op voor de mogelijkheden.

Ja, ik wil! Trouwen binnen 3 maanden Een droombruiloft tegen een nog aantrekkelijkere prijs. Boek uw gehele huwelijk bij Residence Rhenen en trouw binnen 3 maanden, dan profiteert u van vele kortingen. Neemt u contact op voor de aanbieding.

Winter Wedding Residence Rhenen is in alle seizoenen prachtige locatie, maar in de winter lijkt alles samen te komen. Volledig verzorgde winter bruiloft op Residence Rhenen voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Best Wedding Deal Voor een vast bedrag je hele huwelijksdag bij top trouwlocatie Residence Rhenen. Met de Best Wedding Deal hebben jullie de laagste prijs bij Residence Rhenen, maar wel de mooiste dag van jullie leven een onvergetelijke dag wordt.

Enthousiast?

Bekijk de Informatiebrochure met de mogelijkheden en de prijzen.
Ons team nodigt u van harte uit uw huwelijksdag te beleven op Residence Rhenen en beantwoord graag vrijblijvend al uw vragen. Op afspraak staan onze ‘huwelijksmanagers’ voor u klaar. In overleg is een afspraak op zaterdag of in de avonduren ook mogelijk. Wij zijn bereikbaar via 0318 542888 of laat ons u bellen. U kunt u gegevens achterlaten op ons contactformulier.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw Telefoonnummer (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht