Trouwdag

Residence Rhenen is dé perfecte locatie waar je gehele trouwdag georganiseerd kan worden.

Residence Rhenen is een unieke en betoverende trouwlocatie met stijlvolle zalen. Residence Rhenen heeft uitstekende faciliteiten om van uw trouwdag iets bijzonders te maken, zoals een eigen keuken. Bovendien is het onze trouwlocatie goed bereikbaar, zowel vanuit Gelderland en Utrecht, als vanuit de rest van Nederland. Residence Rhenen is een echte top trouwlocatie! Trouwen in het bos? Residence Rhenen, gelegen in de provincie Utrecht, geldt als een van de meest unieke en romantische trouwlocaties van Nederland.

Een moment om jullie te feliciteren met je huwelijk!

Van een gelukwensmoment, receptie en borrel of een culinaire High Tea.

Uw huwelijksdiner, eerlijk en vers uit eigen keuken!

Uw trouwdag wordt culinair omlijst door onze chef-kok die uitsluitend werkt met verse producten. Hij en zijn team zorgen er samen voor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

Een swingend trouwfeest?

Met al onze kennis, gastvrijheid en de mogelijkheden van een unieke trouwlocatie maken wij uw trouwdag bijzonder van huwelijksceremonie tot feestavond en daarna!

Enthousiast?

Bekijk de Informatiebrochure met de mogelijkheden en de prijzen.
Ons team nodigt u van harte uit uw huwelijksdag te beleven op Residence Rhenen en beantwoord graag vrijblijvend al uw vragen. Op afspraak staan onze ‘huwelijksmanagers’ voor u klaar. In overleg is een afspraak op zaterdag of in de avonduren ook mogelijk. Wij zijn bereikbaar via 0318 542888 of laat ons u bellen. U kunt u gegevens achterlaten op ons contactformulier.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw Telefoonnummer (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht