Winter wedding 2016

Uw Winter Wedding op Residence Rhenen

Residence Rhenen is in alle seizoenen een prachtige locatie, maar in de winter lijkt alles samen te komen. De verlichte oprijlaan, brandende vuurkorven en fakkels. En binnen wacht misschien wel de grootste verrassing. Romantisch ingerichte zalen met kaarslicht en brandende openhaarden in alle ruimtes. Bovendien zijn deze wintermaanden voor onze koks het hoogtepunt van het culinaire wild seizoen. Met de Winter Wedding krijgen jullie een volledig verzorgde bruiloft op Residence Rhenen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Dit arrangement is geldig van 1 november tot en met 31 maart met uitzondering van enkele dagen in december.

Op de aangrenzende terrassen genieten bij de vuurkorven van een glas glühwein of warme chocolademelk in combinatie met winterse hapjes, zoals een bitterbal van erwtensoep

winter wedding arrangement

Enthousiast?

 Ons team nodigt u van harte uit uw winter wedding te beleven op Residence Rhenen en beantwoord graag vrijblijvend al uw vragen. Op afspraak staan onze ‘huwelijksmanagers’ voor u klaar. In overleg is een afspraak op zaterdag of in de avonduren ook mogelijk. Wij zijn bereikbaar via 0318 542888 of laat ons u bellen. U kunt u gegevens achterlaten op ons contactformulier.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw Telefoonnummer (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht