Open Top Trouwlocatie Route

05
Feb 2017
Zondag

Open Top Trouwlocatie route, kom langs bij Residence Rhenen!

Ten eerste, van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Open Top Trouwlocatie Route

Residence Rhenen is één van de top trouwlocaties en opent haar deuren voor toekomstige bruidsparen tijdens de Open Top Trouwlocatie Route op zondag 5 februari 2017. Tijdens de Open Top Touwlocatie Route kun je vrijblijvend en zonder afspraak een kijkje nemen; op zoek naar dat ene, speciale gevoel: hier willen wij trouwen! Bij Residence Rhenen is veel mogelijk;

van idyllisch buiten trouwen in het bos tot een swingende party!

Residence Rhenen is een trouwlocatie gelegen in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug en ligt centraal in Nederland. Kiezen voor een thema bruiloft, zoals een Indian Summer Wedding of op zoek naar aantrekkelijke arrangementen? Het is allemaal mogelijk bij Residence Rhenen, officiële trouwlocatie!

Onze trouwlocatie beschikt over 6 sfeervolle ruimten, die ingericht kunnen worden naar jouw wens. Kies je eigen huisstijl, moderne lounge uitstraling of hou je meer van de romantisch klassieke ambiance.

Wat mag je verwachten van Residence Rhenen tijdens de route?

Wij ontvangen jullie met een glas bubbels tijdens de open trouwlocatie route. Naast een rondleiding door de zalen van Residence Rhenen en het proeven van de sfeer kunnen wij een vrijblijvende offerte presenteren. Enkele leveranciers zullen zich op deze dag presenteren, denk bijvoorbeeld aan een pre-wedding shoot door Hart voor Trouwen , Taartaholics met bruidstaarten en Trouwambtenaar Con Bolderman
Sfeer proeven en inspiratie opdoen staat op deze dag centraal. Bekijk alvast de foto’s van de mogelijk opstellingen van jouw huwelijksplechtigheid.

Deelnemen aan de Open Top Trouwlocatie Route?

Kom vrijblijvend langs tijdens de Open Top Trouwlocatie Route op zondag 5 februari 2017, je kan je ook aanmelden via de website van de open trouwlocatie route.

Onze huwelijk managers ontvangen je graag op zondag 5 februari 2017!

Is Residence Rhenen jullie definitieve locatie? Geef deze door aan toptrouwlocaties.nl en ontvang gratis het Rituals cadeaupakket. Daarnaast maak je o.a. kans om jullie huwelijksdag t.w.v. max. € 10.000,- te winnen.