TOP trouwlocatie route

26
Nov 2017
Zondag

De Open Top trouwlocatie Route bij Residence Rhenen

Trouwlocatie route

De Open Top trouwlocatie Route, kom langs bij Residence Rhenen!

Toptrouwlocaties organiseert voor alle bruidsparen op zondag 26 november 2017 van 11:00 tot 16:00 uur de Open Top trouwlocatie Route. Je kunt vrijblijvend onze locatie bezichtigen. Residence Rhenen is één van de top trouwlocaties en opent haar deuren voor toekomstige bruidsparen. Tijdens de Open trouwlocatie route kun je vrijblijvend en zonder afspraak een kijkje nemen; op zoek naar dat ene, speciale gevoel: hier willen wij trouwen! Bij Residence Rhenen is veel mogelijk;

van idyllisch buiten trouwen in het bos tot een swingende party!

De Open Toptrouwlocatie Route
Residence Rhenen is een trouwlocatie gelegen in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug en ligt centraal in Nederland.

Onze trouwlocatie beschikt over 6 sfeervolle ruimten, die ingericht kunnen worden naar jouw wens. Kies je eigen huisstijl, moderne lounge uitstraling of hou je meer van de romantisch klassieke ambiance.

Wat mag je verwachten van Residence Rhenen tijdens de route?

Wij ontvangen jullie met een glas bubbels tijdens de open trouwlocatie route. Naast een rondleiding door de zalen van Residence Rhenen en het proeven van de sfeer kunnen wij een vrijblijvende offerte presenteren. Enkele leveranciers zullen zich op deze dag presenteren, denk bijvoorbeeld aan één van de leukste ambtenaren: BABS CON.

De Open Top Trpouwlocatie Route
Sfeer proeven en inspiratie opdoen staat op deze dag centraal. Bekijk alvast de foto’s van de mogelijk opstellingen van jouw huwelijksplechtigheid.
Bij een definitieve boeking via de Open trouwlocatie route ontvang je een cadeaubon van Restaurant de Rotisserie.

Deze open trouwroute staat in het teken van de Winter!

Residence Rhenen is in alle seizoenen een prachtige locatie, maar in de winter lijkt alles samen te komen. De verlichte oprijlaan, brandende vuurkorven en fakkels. En binnen wacht misschien wel de grootste verrassing. Romantisch ingerichte zalen met kaarslicht en brandende openhaarden in alle ruimtes. Bovendien zijn deze wintermaanden voor onze koks het hoogtepunt van het culinaire wild seizoen. Met de Winter Wedding krijgen jullie een volledig verzorgde bruiloft op Residence Rhenen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Dit arrangement is geldig van 1 november tot en met 31 maart met uitzondering van enkele dagen in december. Bekijk deze dag of een winter wedding bij jou past!

Deelnemen aan de open trouwlocatie route van top trouwlocatie Residence Rhenen?

Kom vrijblijvend langs tijdens op zondag 26 november 2017, je kan je ook aanmelden via de website van de open trouwlocatie route.
Onze huwelijk managers ontvangen je graag!

Is Residence Rhenen jullie definitieve locatie? Geef deze door aan toptrouwlocaties.nl en ontvang gratis het Rituals cadeaupakket. Daarnaast maak je o.a. kans om jullie huwelijksdag t.w.v. max. € 10.000,- te winnen.