Het Ja-woord

headerhetjawoord

Het Ja-woord geven

Residence Rhenen ligt in de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug en biedt u alle faciliteiten om romantisch, stijlvol en geheel conform uw wensen te trouwen. Met al onze kennis, gastvrijheid en de mogelijkheden van een unieke trouwlocatie maken wij uw trouwdag bijzonder van het ja-woord tot feestavond en daarna.

Buiten in het bos trouwen

Residence Rhenen biedt u de gelegenheid het huwelijk te sluiten voor de burgerlijke stand op onze eigen unieke trouwlocatie.
Op onze romantische trouwlocatie kunt u zowel binnen als buiten in het bos trouwen.

Het ja-woord en een trouwambtenaar

Residence Rhenen biedt u de gelegenheid het huwelijk te sluiten voor de burgerlijke stand op onze eigen locatie, wij zijn dan ook een officiële trouwlocatie. Het bespreken van de trouwambtenaar is het enige onderdeel dat wij u niet uit handen kunnen nemen. Het burgerlijk huwelijk kan zowel binnen als buiten worden voltrokken. Bekijk de mogelijkheden.

Enthousiast?

Bekijk de Informatiebrochure met de mogelijkheden en de prijzen.
Ons team nodigt u van harte uit uw huwelijksdag te beleven op Residence Rhenen en beantwoord graag vrijblijvend al uw vragen. Op afspraak staan onze ‘huwelijksmanagers’ voor u klaar. In overleg is een afspraak op zaterdag of in de avonduren ook mogelijk. Wij zijn bereikbaar via 0318 542888 of laat ons u bellen. U kunt u gegevens achterlaten op ons contactformulier.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw Telefoonnummer (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht