Lunch & Diner

headersnieuwewebsiteOnze koks hechten veel waarde aan het werken met eerlijke en verse gerechten. Onze kwaliteitsnorm vereist van ons dat wij u geen standaard menu serveren, maar dat wij u geheel op maat een passend menuvoorstel doen, rekening houdend met uw wensen en voorkeuren.

In onze menusuggesties proeft u meteen het motto van onze chef-kok:

“Eerlijk en vers uit eigen keuken”

Het definitieve menu bespreken wij met u uiterlijk één maand voorafgaand aan uw lunch of diner.

U kiest voor een aantal gangen met een persoonlijke invulling:
Een driegangenlunch per persoon v.a. € 35,00
Een driegangendiner per persoon v.a. € 42,50
Een viergangendiner per persoon v.a. € 47,50
Een vijfgangendiner per persoon v.a. € 55,00
Een zesgangendiner per persoon v.a. € 60,00

U geniet met een select gezelschap van een heerlijke lunch of diner met bijpassende wijnen. Het diner kan worden afgesloten met koffie, thee, friandises en digestieven voor de liefhebbers.

Een aanrader is onze Salmagundy, een draaiende tafelspiegel, waarop een zestal voorgerechtjes of nagerechtjes wordt gepresenteerd. De prijs hiervan bedraagt voor de voorgerechtjes € 19,50 en voor de nagerechtjes € 14,50 per persoon.

Een Preuvenement is een informeel geserveerde lunch of diner, waarbij we 6 gerechten op kleine borden uitserveren terwijl uw gasten zich vrij rond bewegen.

 Tevens bestaat de mogelijkheid om voor gezelschappen voor een van onze buffetten te kiezen. Als dessert kunt u kiezen voor een dessertbuffet of een dessert in glas.

Natuurlijk is het ook mogelijk om te kiezen voor een BBQ.

Combinaties van bovenstaande bestaat ook uit de mogelijkheden.

Enthousiast?

Bekijk de Informatiebrochure met de mogelijkheden en de prijzen.
Ons team nodigt u van harte uit op Residence Rhenen en beantwoord graag vrijblijvend al uw vragen. Op afspraak staan onze medewerkers voor u klaar. In overleg is een afspraak op zaterdag of in de avonduren ook mogelijk. Wij zijn bereikbaar via 0318 542888 of laat ons u bellen. U kunt u gegevens achterlaten op ons contactformulier.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw Telefoonnummer (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht