Paasmenu

paasmenuCulinair uit eten met pasen bij Restaurant de Rotisserie!

Tijdens de paasdagen is Restaurant de Rotisserie geopend vanaf 11.30 uur voor lunch, high tea, high wine, beer & food tasting en diner. Tijdens deze dagen presenteren wij naast onze a la carte kaart, ook een speciaal 3 of 4-gangen Paasmenu met begeleidend wijnarrangement:

Terrine van gerookte eendenborst 
Portobello | gebakken kwartel ei | aardpeer | krokante wortel | aceto balsamico
*.*.*
Crèmesoep pastinaak
Kaantjes | truffelolie | naanbrood
*.*.*
Lamssteak op hooi gerookt vanaf de Big Green Egg
Groene asperge | peulvruchten | jus van tijm
of (keuze)
Skrei kabeljauw met carabinero (gamba)
stamppotje van champignons | cherrytomaat | saus van saffraan
*.*.*
In ‘t gras
Mousse van praline | parfait van advocaat |  hazelnoot crumble | spongecake pistache | gel mandarijn

Uit eten met pasen in een eigentijds restaurant met open keuken, dat is Restaurant de Rotisserie!

Wilt u liever genieten van een paasbrunch of High Tea, dan is dit mogelijk in ‘t Koetshuis van Residence Rhenen.

Uit eten met pasen in combinatie met een activiteit?

Vooraf of juist achteraf een High Wine of lunch genieten van een wandeling of prachtige fietsroute tijdens de paasdagen?

Heerlijk te combineren met een fiets of wandelroute in het prachtige landschap van de Utrechtse Heuvelrug.

Reserveer direct voor het paasmenu