Valentijnsdiner bij Residence Rhenen

31
jan
2016

Valentijnsdiner, romantisch diner en het huwelijksaanzoek!

Een romantsich Valentijnsdiner, 14 februari is het weer zover. Valentijnsdag is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen en/of kaarten.
Dit jaar valt het op zondag 14 februari, alle reden om heerlijk samen uit eten te gaan, eventueel als afsluiting van een heerlijk romantisch weekend. Verras je vriendin met een romantisch diner bij kaarslicht.

Valentijnsdiner bij Residence Rhenen

Om iedereen te laten genieten van het diner tijdens het valentijnsweekend van 14 februari, heeft Restaurant de Rotisserie een speciaal Valentijnsweekend menu samengesteld, dit menu kan je proeven van 12 t/m 14 februari.
Verras uw geliefde op zondag 14 februari met een romantisch valentijnsdiner bij Residence Rhenen. Het diner bestaat uit een culinair Valentijnsmenu bij romantisch kaarslicht vanaf 37,50 euro p.p. Bekijk hieronder het Valentijnsdiner.

Valentijnsdiner

Boek online een tafel voor het Valentijnsdiner.

Het huwelijksaanzoek op Valentijnsdag

Soms gebeurt het op valentijnsdag en soms zo maar op een willekeurige dag, maar het gebeurt altijd uit liefde: het huwelijksaanzoek. Bijna ieder vrouw droomt van een romantisch huwelijksaanzoek. Gaat hij op zijn knieën? Doet hij iets onverwachts? Neemt hij me mee naar een bijzondere locatie voor het aanzoek? Eén ding is vaak wel duidelijk: als het huwelijksaanzoek uitblijft of tegenvalt, dan is dat toch een domper. Dus: laat je van je meest romantische kant zien en sloof je uit! Lees het inspirerende artikel over de huwelijksaanzoek.

Vraag je vriendin ten huwelijk voor de openhaard met een glas bubbels, boek een Romantisch arrangement bij Residence Rhenen. Een bijzonder Valentijnscadeau wat gegarandeerd succesvol is.

Ben je ten huwelijk gevraagd op Valentijnsdag en op zoek naar een geschikte trouwlocatie, kijk dan eens verder op de pagina trouwen.