Winter Wedding bij Residence Rhenen 2018

16
jan
2017

Trouwen op een winterse dag, de Winter Wedding

winter wedding

Residence Rhenen is in alle seizoenen een prachtige locatie, maar in de winter lijkt alles samen te komen. De verlichte oprijlaan, brandende vuurkorven en fakkels bij de hoofdentree. ’t Koetshuis en de bruidssuite Het Chalet zijn gebouwd door een Zwitser en geven je hét winterse gevoel! En binnen wacht misschien wel de grootste verrassing….
Romantisch ingerichte zalen met kaarslicht en brandende openhaarden in alle ruimtes, zelfs een winterse Stube is te vinden in Koetshuiszaal I.
Zie je het al voor je? Foto’s maken bij het besneeuwde meer? Misschien zelfs een rondje op schaatsen! Een intieme toost bij de haard? Fakkels buiten? Dineren tussen vele kaarsen?
Wij kunnen het je warm aanbevelen!

De winter is een prachtig seizoen om te trouwen, kies voor een Winter Wedding!

Het is anders, sfeervol en warm ingericht en wellicht op budgettair vlak interessant. Ook zijn er minder evenementen en andere festiviteiten, oftewel er is volop aandacht voor jullie Winter Wedding!

Te gekke decoratie voor je Winter Wedding!

Als je aan de winter denkt, dan zijn er een aantal trefwoorden die direct naar voren komen:

rustiek | grof hout | bont | vuur | boomschors | katoen | dennen | leer

Jouw huwelijk in Total Xmas stijl is natuurlijk te gek! Er zijn in de winter veel bloemencombinaties te bedenken. Witte, bonte bloemen in combinatie met geurige dennentakken en hele grote dennenappels. Dit kun je ook doorvoeren in de corsages!  Uiteraard moet er veel vuur aan te pas komen. Grote vuurkorven, fakkels, zweedse fakkels, openhaarden en tijdens het diner heel veel kaarsen om de tafelstukken heen!

winter bruiloft

De dinertafel is gemakkelijk zelf te stylen. Strooi wat zilveren glitters of sneeuw over de tafel voor een leuk winters effect, sprookjesachtig!
het kiezen van een kleur is ook leuk bij een Winterse bruiloft, wit, zilver of lichtblauw in combinatie met hout en bos! Residence Rhenen ligt midden in het bos, maak daar gebruik van!
Sneeuwsterren of dennenappels die je leuk her en der kan verspreiden, zilveren vaasjes en beeldjes, zo creëer je een vollere tafel!

hout en boom winterwedding tafeldecoratie winter wedding winter wedding decoratie

Bedenk een winterse give-away of bedankje, bijvoorbeeld een potje met cacao voor warme chocolademelk of een winterse thee melange!
Als het ook nog sneeuwt, dan is jouw sprookjesachtige Winter Wedding fantastisch!

Met een winterse trouwjurk met bontje of stola steel je de show. De accenten van je trouwboeket die weer terugkomen in de bloemdecoratie, een winter wedding geeft zoveel mogelijkheden om het op je eigen manier te doen!

winter wedding

De winter, het culinaire seizoen

Bovendien zijn deze wintermaanden voor onze koks het hoogtepunt van het culinaire wild seizoen.
Maar geniet van de aangrenzende terrassen bij de vuurkorven van een glas glühwein of warme chocolademelk in combinatie met winterse hapjes, zoals een bitterbal van erwtensoep.

Denk bij welkomstdrankjes aan winterse cocktails met witte chocolade en speculaaskruiden. Hiermee komt iedereen écht in de wintersferen. De Ginger Inspiration is een fantastische cocktail die door Residence Rhenen is ontwikkeld; Zuidam likeur Inspiration met Ginger Ale van Russel&Co met kaneelstokje en diverse specerijen!

Het hoogtepunt ligt uiteraard bij de bruidstaart, eindeloze hoeveelheden aan mogelijkheden! Serveer deze in ieder geval op een houten boomstam, past goed in de sfeer van de locatie!
Neem contact op met taartaholics voor een fantastische bruidstaart!

Aantrekkelijk geprijsde arrangementen

Naast het fantastische winter wedding thema, is het ook een budgettair aantrekkelijk seizoen. Residence Rhenen maakt graag een offerte voor jullie op maat.
Met de Winter Wedding krijgen jullie een volledig verzorgde bruiloft op Residence Rhenen voor een zeer aantrekkelijke prijs.
Kies voor het Winter Wedding arrangement, dat geldig is van 1 november tot en met 31 maart met uitzondering van enkele dagen in december!

 Residence Rhenen Winter Wedding
 

Interesse in een Winter Wedding bij Residence Rhenen?

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw Telefoonnummer (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht