MaDiWo huwelijk

De afgelopen jaren hebben wij gemerkt dat Residence Rhenen dé locatie voor een bruiloft is centraal in Nederland. Vele bruidsparen gingen u voor en kregen daadwerkelijk alles wat hun bruiloft tot de mooiste dag van hun leven maakte, en meer. Een ontvangst met een mooi glas bubbels op het historische terras, een tongstrelend diner in één van onze private dining rooms en een knallend feest in de Koetshuiszalen.

Echter moesten wij op een gegeven moment bruidsparen teleurstellen omdat de beperkte vrij- en zaterdagen reeds volgeboekt waren. Uiteraard willen wij niemand de kans op ‘de mooiste dag van hun leven’ onthouden en daarom bieden wij u de MaDiWo bruiloft. Nog steeds uw droombruiloft, maar tegen een (nog) aantrekkelijkere prijs, op een doordeweekse dag. Nieuwsgierig geworden?

Vooropgesteld, natuurlijk van harte gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk, als één dag in uw leven perfect dient te verlopen, dan is het wel de dag waarop u trouwt. Residence Rhenen heeft alle facetten in huis om u een onvergetelijke dag te bezorgen. Van een bijzonder romantische entree en ontvangst van uw gasten op één van onze terrassen in nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug, tot moderne en authentiek historische ruimtes waar alle combinaties qua feest en diner op uw dag te realiseren zijn. De mogelijkheden tot het combineren van sfeervolle ruimtes zijn eindeloos. Het is aan u om de sferen te kiezen en deze te combineren die uw dag de uwe maken.

Stap gerust eens binnen, wij leiden u met alle plezier rond en vertellen u graag over de diverse mogelijkheden. Residence Rhenen hecht er waarde aan om onze mogelijkheden aan uw wensen aan te passen. Hieronder treft u een drietal arrangementen aan:

MaDiWo huwelijk & receptie

Huwelijksvoltrekking en huwelijksborrel 65 gasten

Aperitief & Diner 25 gasten

MaDiWo huwelijk & feest

Huwelijksvoltrekking en diner 25 gasten

Feest 75 gasten

MaDiWo huwelijk, receptie & feest

Huwelijksvoltrekking en huwelijksborrel 65 gasten

Aperitief & diner 25 gasten

Feest 75 gasten