Trouwen

headertrouwenVAN IDYLLISCH BUITEN TROUWEN IN HET BOS TOT SWINGENDE PARTIES

“Van harte gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk”!

Bij Residence Rhenen beleeft u de mooiste dag van uw leven op een schitterende trouwlocatie! Residence Rhenen is gelegen in de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug en biedt alle faciliteiten om romantisch, stijlvol en geheel conform uw wensen te trouwen. Residence Rhenen beschikt over zes sfeervolle ruimten, die ingericht kunnen worden voor uw huwelijksceremonie, gelukwensmoment, diner, receptie of feest. Wij richten de zaal geheel naar uw wensen in.

U kunt zelfs kiezen welke huisstijl u wenst, Romantisch of Modern.
Tijdens uw festiviteit bepaalt u de opstelling en de ambiance die uw voorkeur geniet. Kiest u voor de moderne lounge uitstraling of voor de romantisch klassieke uitstraling.

Dromen jullie van een huwelijk buiten in het bos?

Residence Rhenen biedt u de gelegenheid het huwelijk te sluiten voor de burgerlijke stand op onze eigen locatie. Het burgerlijk huwelijk kan zowel binnen als buiten in het bos worden voltrokken.

 UW HUWELIJKSDINER! EERLIJK EN VERS UIT EIGEN KEUKEN!

Uw huwelijksdag wordt culinair omlijst door onze chef-kok die uitsluitend werkt met verse producten. Hij en zijn team zorgen er samen voor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

Met al onze kennis, gastvrijheid en de mogelijkheden van een unieke trouwlocatie maken wij uw trouwdag bijzonder van huwelijksceremonie tot feestavond en daarna.

Want zoekt u echt een bijzondere bruidssuite voor uw huwelijksnacht?
Uw trouwdag eindigt op romantische wijze met een overnachting in het Chalet.

Trouwarrangementen

Een droombruiloft tegen nog aantrekkelijkere prijzen? Denkt u dat geval eens aan ons Ja, ik wil! Trouwen binnen 3 maanden of ons Winter Wedding arrangement.

Sfeer proeven?

Enthousiast?

Ons team nodigt u van harte uit uw huwelijksdag te beleven op Residence Rhenen en beantwoord graag vrijblijvend al uw vragen. Op afspraak staan onze ‘huwelijksmanagers’ voor u klaar. In overleg is een afspraak op zaterdag of in de avonduren ook mogelijk. Wij zijn bereikbaar via 0318 542888 of laat ons u bellen. U kunt u gegevens achterlaten op ons contactformulier.


    Indien u op verzenden klikt gaat u accoord met het verwerken van de door u ingevulde gegevens.