Trouwen

VAN IDYLLISCH BUITEN TROUWEN IN HET BOS TOT SWINGENDE PARTIES

“Van harte gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk”!

Bij Residence Rhenen beleeft u de mooiste dag van uw leven op een schitterende trouwlocatie! Residence Rhenen is gelegen in de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug en biedt alle faciliteiten om romantisch, stijlvol en geheel conform uw wensen te trouwen. Residence Rhenen beschikt over zes sfeervolle ruimten, die ingericht kunnen worden voor uw huwelijksceremonie, gelukwensmoment, diner, receptie of feest. Wij richten de zaal geheel naar uw wensen in.

U kunt zelfs kiezen welke huisstijl u wenst, Romantisch of Modern.
Tijdens uw festiviteit bepaalt u de opstelling en de ambiance die uw voorkeur geniet. Kiest u voor de moderne lounge uitstraling of voor de romantisch klassieke uitstraling.


Op zoek naar een sprookjesachtige trouwlocatie?

Ga jij trouwen? Dan is de Open Toptrouwlocatie Route dé manier om jouw perfecte trouw- en/of feestlocatie te vinden. Jij kan tijdens deze dag, bij Residence Rhenen vrijblijvend rondkijken en sfeer proeven.

Zaterdag 27 januari 2024

Zondag 14 april 2024

Zondag 30 juni 2024

Zondag 29 september 2024

Zondag 24 november 2024

 

Tijdens de bezichtiging ontdek jij of de uitstraling en sfeer van Residence Rhenen past bij jullie wensen en natuurlijk vooral of je die ene klik voelt. Tijdens de Open Toptrouwlocatie Route dagen, zorgt Residence Rhenen ook voor een echte wedding vibe. Zo krijg jij een nog beter beeld van hoe een ceremonie eruit kan komen te zien, hoe de tafels gedekt worden voor een huwelijksdiner en of de ruimte voor het feest past voor het aantal genodigden.

Wat mag je verwachten van Residence Rhenen en haar leveranciers?

Wij ontvangen jullie met een glas bubbels tijdens de open top trouwlocatie route. Naast een rondleiding door de zalen en het proeven van de sfeer kunnen wij een vrijblijvende offerte presenteren. Deze leveranciers zullen zich presenteren tijdens de Open Top Trouwlocatie Route:

BABS Con | trouwambtenaar

Jullie trouwambtenaar heet Con Bolderman, al sinds 2009 beëdigd als Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand (BABS Con) voor de Gemeente Rhenen. Wonend in Arnhem reist hij graag Nederland door als jouw trouwambtenaar. Waar jullie in Nederland ook willen trouwen , alles is mogelijk!

Jullie bepalen het wat, hoe en waar en maken gebruik van de ervaring, ideeën en creativiteit van Con. Als toekomstig bruidspaar is het jullie mooiste dag en we doen het op jullie manier! Bekijk wat anderen over deze trouwambtenaar schrijven.

 

Taartaholics | bruidstaarten

Taartaholics is een begrip in deze omgeving als het gaat om prachtige en lekkere bruidstaarten.
Er is van alles te regelen voor jullie bruiloft, onder andere een bruidstaart. Taartaholics kan jullie helpen met een bruidstaart op maat, helemaal hoe jullie het wensen! Van smaak tot kleuren, alles kan besproken worden! Bekijk alvast enkele voorbeelden.

Tijdens de Open Top Trouwlocatie Route krijg je een voorproefje van Taartaholics.

Selijn Fotografie | BruidsfotografieSelijn-Fotografie

Jullie trouwdag is een dag vol liefde die uniek is. Een dag vol emoties, liefde en vreugde met de mensen die jullie dierbaar zijn. Dat willen jullie graag vastgelegd hebben. Samen met jullie maken wij jullie trouwdag onvergetelijk met liefdevolle en tastbare herinnering.

Persoonlijk met een vleugje romantiek, ongedwongen met een stoer randje.
Een ervaring die je telkens opnieuw beleeft na jullie bruiloft.

 

Deelnemen aan de Open Toptrouwlocatie Route?

Kom vrijblijvend langs tijdens de open route, je kan je ook aanmelden via de website van de open trouwlocatie route. Onze huwelijk managers ontvangen je graag!

 


 UW HUWELIJKSDINER! EERLIJK EN VERS UIT EIGEN KEUKEN!

Uw huwelijksdag wordt culinair omlijst door onze chef-kok die uitsluitend werkt met verse producten. Hij en zijn team zorgen er samen voor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

Met al onze kennis, gastvrijheid en de mogelijkheden van een unieke trouwlocatie maken wij uw trouwdag bijzonder van huwelijksceremonie tot feestavond en daarna.

Want zoekt u echt een bijzondere bruidssuite voor uw huwelijksnacht?
Uw trouwdag eindigt op romantische wijze met een overnachting in het Chalet.

Dromen jullie van een huwelijk buiten in het bos?

Residence Rhenen biedt u de gelegenheid het huwelijk te sluiten voor de burgerlijke stand op onze eigen locatie. Het burgerlijk huwelijk kan zowel binnen als buiten in het bos worden voltrokken.

 


Het ja-woord en een trouwambtenaar

Residence Rhenen biedt u de gelegenheid het huwelijk te sluiten voor de burgerlijke stand op onze eigen locatie, wij zijn dan ook een officiële trouwlocatie. Het bespreken van de trouwambtenaar is het enige onderdeel dat wij u niet uit handen kunnen nemen. Het burgerlijk huwelijk kan zowel binnen als buiten worden voltrokken. Bekijk de mogelijkheden.

Buiten in het bos trouwen

Residence Rhenen biedt u de gelegenheid het huwelijk te sluiten voor de burgerlijke stand op onze eigen unieke trouwlocatie.
Op onze romantische trouwlocatie kunt u zowel binnen als buiten in het bos trouwen.

Het Ja-woord geven

Residence Rhenen ligt in de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug en biedt u alle faciliteiten om romantisch, stijlvol en geheel conform uw wensen te trouwen. Met al onze kennis, gastvrijheid en de mogelijkheden van een unieke trouw locatie maken wij uw trouwdag bijzonder van het ja-woord tot feestavond en daarna.

 


Residence Rhenen is dé perfecte locatie waar je gehele trouwdag georganiseerd kan worden.

Residence Rhenen is een unieke en betoverende trouw locatie met stijlvolle zalen. Residence Rhenen heeft uitstekende faciliteiten om van uw trouwdag iets bijzonders te maken, zoals een eigen keuken. Bovendien is het onze trouw locatie goed bereikbaar, zowel vanuit Gelderland en Utrecht, als vanuit de rest van Nederland. Residence Rhenen is een echte top trouw locatie! Trouwen in het bos? Residence Rhenen, gelegen in de provincie Utrecht, geldt als een van de meest unieke en romantische trouwlocaties van Nederland.

Uw huwelijksdiner, eerlijk en vers uit eigen keuken!

Uw trouwdag wordt culinair omlijst door onze chef-kok die uitsluitend werkt met verse producten. Hij en zijn team zorgen er samen voor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

Een moment om jullie te feliciteren met je huwelijk!

Van een gelukwensmoment, receptie en borrel of een culinaire High Tea.

Een swingend trouwfeest?

Met al onze kennis, gastvrijheid en de mogelijkheden van een unieke trouwlocatie maken wij uw trouwdag bijzonder van huwelijksceremonie tot feestavond en daarna!

 


Zalen

Koetshuiszaal I

Koetshuiszaal II

Chalet

Berg en Boszaal I

Berg en Boszaal II

 

 


Bruidssuite voor uw huwelijksnacht

ZOEKT U ECHT EEN BIJZONDERE BRUIDSSUITE VOOR UW HUWELIJKSNACHT?

Je huwelijksnacht moet een nacht uit duizenden zijn. In de lommerrijke tuin van Residence Rhenenwacht u een verrassing.  Hier ligt het Zwitserse Chalet. Bijzonder als bruidssuite met een woonkamer met openhaard en een romantische badkamer met jacuzzi.

De huwelijksnacht in Het Chalet

Uw trouwdag eindigt op romantische wijze met een overnachting in Het Chalet. U beschikt over een privé-bruidshuis waar ook uw bruidspersoneel op de dag terecht kan. Voor de openhaard nagenieten met Champagne en de volgende ochtend een uitgebreid ontbijt met uw bruidspersoneel, naaste familie en vrienden? Dit alles is mogelijk op Residence Rhenen.

Het Chalet is voorzien van een heerlijke boxspring, een open haard, aparte woonkamer,  jacuzzi & aparte douche, televisie en gratis WiFi.

Maar het bijzondere blijft dat het Chalet een andere belevingswereld oproept.

Bekijkt u ook de fotoimpressie van het Chalet.

 


Enthousiast?

Bekijk de Informatiebrochure met de mogelijkheden en de prijzen.
Ons team nodigt u van harte uit uw huwelijksdag te beleven op Residence Rhenen en beantwoord graag vrijblijvend al uw vragen. Op afspraak staan onze ‘huwelijksmanagers’ voor u klaar. In overleg is een afspraak op zaterdag of in de avonduren ook mogelijk. Wij zijn bereikbaar via 0318 542888 of laat ons u bellen. U kunt u gegevens achterlaten op ons contactformulier.

 

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw Telefoonnummer (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht